Обмислят вариант как да се открие Третия салон на казанлъшките фотографи

   

Обещаното откриване на Третия салон на казанлъшките фотографи, което по програма трябваше да бъде на 3 декември, няма да се състои, но се мисли по друг вариант, съобщават от Музея на фотографията. Записани за участие тази година са 46 творци с общо 107 творби, с което изравнява бройката на участниците от Салон 2019 и почти достига бройката от 111 творби, подадени миналата година.

От музея посочват, че някои от участниците в миналия салон са решили да не се „излагат“ свои творби през тази година, но затова пък има попълнения от съвсем нови имена за публиката, като Калин Митков, Силвия Попова, Калин Калпачев, Ивет Кирова, Диан Братоев и други. Смелчаците, които участват с класическата, черно-бяла фотография са 12, а общо черно-белите фотоси са само 25 броя. Салон 2020 ще бъде значително по-цветен, буквално, обещават организаторите.

Журито, което се оценява творбите се събира този петък /27.11.2020/. Всички санитарни мерки ще бъдат спазвани и няма да се допускат посетители от 15:00ч. по време на журирането.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com