Новолунието на 30 август ще ни завърти във вихъра на кармата: ТРИ зодии ще сбъднат всичките си мечти!

   

Новолунието на 30 август 2019 г. – Черната луна, предвещава промени в живота на три зодиакални знака. 

Новолунието обещава да бъде невероятно успешен период за трима представители на зодията. Мнозина имат късмета да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Други ще могат да се обграждат със силен екип, който реализира смели идеи. Уникалното събитие обещава да донесе огромни промени.

Какво подготвя Новолунието на 30 август за зодиакалните знаци Везни, Скорпион и Стрелец?

Везни

Това е невероятно успешен ден за зодиакалния знак Везни! Вие буквално генерирате блестящи идеи на всяка стъпка и давате невероятни резултати. Чувствайте се свободни да споделите мислите си с голяма аудитория и да съберете около себе си съмишленици, които ще ви помогнат да реализирате плановете си.

Не си струва да се притеснявате, защото ще получите подкрепа от най-неочакваните източници. Използвайте своята привлекателност и общителност, за да срещнете мощни хора в бизнес среда.

Успешна изглежда материалната сфера. Хороскопът препоръчва компетентно да инвестирате пари в обещаващи проекти, а след това можете да увеличите собствения си доход много по-бързо и по-лесно.

Новолунието на 30 август ще повлияе положително на съдбата ви. Факт е, че Везните ще могат да се сбогуват с комплекси и страхове. Вече не се съмнявате в собствените си способности, следователно ще можете да увеличите максимално собствения си потенциал.

Скорпион

30 август е най-обещаващият и успешен период за зодиакалния знак Скорпион.

Във вас се засилва енергията и желанието за действия. Тези качества ви позволяват да постигнете положителни резултати за кратко време и ефективно да решите всички възникващи проблеми.

Разбира се, вашата безкомпромисност и постоянство може да накара някой да реагирате отрицателно. Но Скорпион е толкова страстен за изпълнението на това, което е възнамерявал, че дори няма да обърне внимание на критиката или клюките.

Изграждайте дългосрочни планове. Скорпион може правилно да оцени собствените си сили и ресурси, благодарение на което може да предскаже времето за изпълнение на идеята. Заобиколете се със силни хора, които ще подклаждат жаждата ви за действие.

Новолунието се счита за страхотен ден за вас, защото можете да срещнете прекрасен приятел, връзка с който скоро ще се развие в бизнес или романтичен. Прекарайте вечерта с близки.

Стрелец

Това е натоварен и наситен петък за Стрелец. Основното нещо е да не започнете да се притеснявате от дребни неприятности. 

Вече не трябва да се страхувате от врагове, защото сте направили няколко крачки напред. Освен това днес хората са склонни да променят мнението си, така че вчерашните врагове с удоволствие ще се опитат да установят добри отношения с вас.

Споровете и конфликтите могат да възникнат в семейството. Хороскопът обаче препоръчва гасенето на пожара на ранен етап. Още по-добре, общувайте с вашата сродна душа, за да разрешите незабавно всички различия.

Новолунието ще донесе на зодиакалния знак Стрелец възможността бързо да се придвижи нагоре по кариерната стълбица. Очаквайте оферти за увеличаване на заплатите или ще бъдете помолени да станете ръководител на цял отдел.

За жената

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com