Николай Факиров (ГЕРБ): За последните четири години в Казанлък бе направено толкова, колкото не беше свършено за 20 г. преди това

   

„Никой не може да отрече факта, че по отношение на инфраструктурата в Община Казанлък се направи много за последните 4 години. То е толкова, колкото предишните управляващи не можаха да направят за 20 години преди това”, категоричен е кандидатът за втори мандат общински съветник от ГЕРБ Николай Факиров. Електроинженерът припомня, че за пръв път от много години, в периода 2011-2015 г. са извършени мащабни ремонти и асфалтиране на улици не само в град Казанлък, но и в 19-те  населени места в общината.

Паралелно с асфалтирането бе подменена на ВиК мрежата. „Искам да изложа няколко факта и цифри: за четири години са ремонтирани 159 улици в града и населените места. Това е положен асфалт – 330 хил. кв. м. През 2012 г. в населените места бяха ремонтирани и преасфалтирани 25  улици на стойност 592 000 лева. Година по-късно бяха вложени 1 443 496 лева в реконструкция на улици в гр.Казанлък, населени места и общинска пътна мрежа. През 2014 г. за реновиране на уличната мрежа в цялата община бяха инвестирани близо 800 000 лева. През 2015г. са вложени над 2,3 млн.лв. в реконструкция на улици в гр. Казанлък, населените места в общината и общинска пътна мрежа. Това са ВИДИМИ  РЕЗУЛТАТИ!”, посочи Факиров. Той не пропусна да отбележи и факта, че за извършването на ремонтните дейности на четвъртокласния път гр. Казанлък – с. Енина Общината отпусна от бюджета си средства в размер на близо 1 000 000 лева. „С реконструкцията на този път искаме да избегнем възникването на пътно-транспортни произшествия и да не сме част от черната статистика на катастрофите в България . Нека водачите, които ще ползват отсечката Казанлък – Енина, да шофират внимателно. Целта на реконструкцията не е да се създават предпоставки за развиване на високи скорости, а да се сведат до минимум рисковете за живота и здравето ни на пътя”, заяви кандидатът за общински съветник от ГЕРБ в града на розите Николай Факиров.

„На 25-ти октомври 2015 г. да гласувате с бюлетина номер 19 за кмет на община Казанлък, за листата общински съветници от ГЕРБ и листата за кмет на населено място!”, призова Факиров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com