Николай Терзиев: „Община Казанлък е един голям длъжник на хората от селата.”

   

Кандидатът за кмет на Левицата Николай Терзиев се срещна с жителите на няколко казанлъшки села. На срещите –разговор бяха очертани различните проблеми и тревоги на хората от населените места.

В казанлъшкото село Ясеново Столетницата застава зад Шахин Даулджи.

„Само обединени около идеята да живеем по-добре и работейки в една посока можем да постигнем високи резултати, по-добър и достоен живот. Дайте шанс на Ясеново!  Дайте на вашето село, това което заслужава! Дайте шанс на Ясеново да живее достойно! БСП –Казанлък категорично застава зад кандидатурата на Шахин.”, заяви кандидата за кмет на БСП лява България Николай Терзиев.

По време на срещата в Ясеново Терзиев бе категоричен, че хората по селата не са втора категория хора и че така както се работи в града, трябва да се работи и за хората по населените места.

„12 години съм кмет на Шейново и съм абсолютно наясно как се гледа на населените места от страна на поне два кметски екипа до сега. И смята, че определено Община Казанлък е един голям длъжник на хората от селата.”, каза Николай Терзиев на срещата-разговор в село Горно Изворово.

В подбалканското село Българската социалистическа партия предлага по-добрата алтернатива за хората в лицето на Ристем Бекиров. Този млад и енергичен мъж вече е успял да консолидира около себе си много дейни съседи и приятели, обединени единствено от желанието си да върнат онзи пейзаж на селото си, за който мечтаят години наред – чисто, подредено и сигурно Горно Изворово.

Жителите на селата Копринка и Долно Изворово също имаха възможността да се срещнат с Николай Терзиев и да изложат техните проблеми и тревоги. На срещите-разговор бяха очертани и варианти за разрешаването на възникналите трудности в ежедневието на хората от населените места.

„Българската социалистическа партия е партия, която тръгва и работи в Община Казанлък с лице към хората, партия обърната изцяло към хората! Общината е само една града, истинската община и истинския и капитал сте самите вие! И вие сте най-важните!”, каза в заключение кандидата за кмет на Столетница Николай Терзиев.

Предизборен щаб БСП лява България с № 26 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com