Николай Маринов (ГЕРБ): Местните избори са изключително важни

   

Кандидатите за общинските съветници от ГЕРБ се срещнаха с представители на синдикални организации

Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ: Николай Маринов, Недка Рашева, Галин Иванов, Станимир Юруков, Велина Стойчева и Мария Цонева се срещната с представители на синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“.

Николай Маринов – кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ от гражданската квота и Общински координатор на КНСБ определи работата на местната власт в мандат 2011-2015 като изключително успешна и довела до подобряване стандарта на живот на жителите в общината: „Местните избори са изключително важни за хората, за развитието на една община. Те определят посоката, в която общината, заедно със своите граждани ще поеме. Кметът Галина Стоянова постигна видими резултати, от които днес се ползваме. Тя и екипът й показаха вярната посока. В Казанлък имаме най-ниската безработица, уличната мрежа е значително подобрена с 330 000 кв.м. положен асфалт. Инвестициите в образованието бяха приоритет за местната власт – 7 училища, 5 детски градини и 2 детски ясли са реконструирани и с приложени мерки за енергийна ефективност, от скоро заработи и обновената Детска млечна кухня.  За социалната сфера – там общинското ръководство пожъна успехи, каквито никога никой не е съумял да постигне. Заработиха нови социални услуги, построиха се и Центрове за настаняване от семеен тип и едно Защитено жилище. Призовавам ви, да отидете до урните на 25 октомври и да гласувате! Всички ние, трябва да определим посоката, от нас зависи!“ – заяви Николай Маринов по време на срещата.

Пред представителите на синдикатите бяха представени и останалите присъстващи кандидат-общински съветници от ГЕРБ:

Николай Маринов е инженер, завършил Технически университет – гр. София. Общински координатор на КНСБ.

Недка Рашева педагог. Директор на Обединено детско заведение „Еделвайс“ в Казанлък. Общински съветник в мандат 2011-2015.

Галин Иванов е завършил „Международни икономически отношение“ в Московския Държавен Институт в Русия и „Финанси“ в  Англия.

Мария Цонева е икономист, дългогодишен хорист в хор „Петко Стайнов“. Член на  Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост.

Велина Стойчева е адвокат, член на Адвокатска колегия – Стара Загора.

Станимир Юруков е магистър „Връзки с обществеността“. Работи в Исторически музей „Искра“.|

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК,

изберете номер 19 в бюлетината!

DSC_0002 DSC_0015 DSC_0050

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com