Свържете се с нас

Видео

Николай Златанов: Ще асфалтираме всички улици и ще помогнем на ПМГ (Видео)

Published

on

Председателят на общински съвет Казанлък Николай Златанов заяви, че не е вярна информацията разпространена от местната телевизия, че няма да се асфалтират улици заради срутената част от ПМГ. Община Казанлък ще асфалтира всички заложени за асфалтиране улици. Парите заделени за основен ремон на ПМГ „Никола Обрешков“ в размер на 80 230лв. са от икономия свързана с по-ниските оферти от фирмите спечелили обществените поръчки. Проблемът с математическата гимназия е сериозен, но той ще бъде решен увери Златанов, важното според него е, че няма инциденти с хора. Вижте какво още каза Николай Златанов във видеото:

Продължете с четенето

Видео

При предвидени 10 000 лв. – изхарчени 286 984 лв. за дейност по водоснабдяване в Павел Баня

Published

on

Извадил съм една извадка, от която можете да видите и да се запознаете – за една от дейностите за водоснабдяване и канализация при предвидени 10 000лв. в проекта за Бюджета на община Павел баня, са са похарчени в края на годината 286 984лв. На общинския съвет се отказва информация за всички тези разходи. Ние изразяваме сериозно безпокойство относно състоянието на общинските финанси и това, което предстои да се случва в община Павел баня.

Продължете с четенето

Видео

ФК „Розова долина“ с нов президент

Published

on

По време на първа тренировка преди новия полусезон във В югоизточна група на ФК „Розова долина“ бе представен нов председател на Управителния съвет. Бизнесменът Георги Мермеклиев, заеме мястото на Кънчо Папазов в клуба. Ето какво коментира Мермеклиев пред камерата на kz7.bg

Продължете с четенето

Видео

Първа тренировка за розите! Очакват Емил Рачев да се присъедини към отбора

Published

on

Днес розите се събраха за първа тренировка преди новия полусезон във В югоизточна група. 20 футболисти стартираха зимната подготовка. Трениорът на розите Александър Георгиев коментира и трансферите, като сподели, че от четвъртък се очаква към отбора да се присъедини и Емил Рачев.

Продължете с четенето

Видео

Видео: Масово меле в казанлъшкия ромски квартал „Изгрев“

Published

on

Масово меле в казанлъшкия ромски квартал „Изгрев“. Кой с каквото имал под ръка – вили, сърпове, гребла и други.

 

 

Posted by Димитър Гавраилов on 3 август 2015 г.

Продължете с четенето

Видео

Видео: Откриване на пътя Казанлък – Енина

Published

on

Един от най-често използваните четвъртокласни пътища на територията на община Казанлък – пътят Казанлък-Енина, бе основно реконструиран със средства от бюджета на Община Казанлък в размер на 999 176 лв. Пътното платно е с дължина 4 км и широчина 6 м. Началото е в от ул. „Орешака“ (до стадион „Севтополис“) и се ремонтира до центъра на с. Енина.

Продължете с четенето

Видео

Видео! Ромче прави скокове във фонтана на центъра на Казанлък

Published

on

Ромче прави необезпокоявано скокове във фонтана на площад „Севтополис“ в Казанлък.
romi-fontan2
Вижте видеото…

Продължете с четенето
Реклама

Новини от Стара Загора

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com