Недка Рашева (ГЕРБ): ЖК „Изток“ има възможността да се превърне в един от най-желаните квартали за живеене в Казанлък

   

Жилищен комплекс „Изток“ има възможността да се превърне в един от най-желаните квартали за живеене в Казанлък”, в това бе категорична Недка Рашева – кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ.  По време на среща между кандидатите за общинските съветници от ГЕРБ и  представители на синдикалните организации на КНСБ и КТ „Подкрепа“ бе повдигнат въпросът за предстоящите инвестиции в квартала.

Една от най-важните дейности, по които общинското ръководство работи  през последните години, е Община Казанлък да е подготвена  за новия програмен период.  Благодарение на успешно реализирания проект по ОП „Регионално развитие“ Общината подготви 35 инвестиционни проекти на стойност 32 млн. лв., с които да управлява средства в новия програмен период. От тях 19 млн. лв. са вече гарантиран ресурс, който ще се инвестира приоритетно в жк „Изток”. Още през 2016 г. Община Казанлък ще започне изпълнението на проекти за облагородяване и подобряване на жизнената среда – ремонт на  основните  улици в квартала  и  3 детски градини. Жителите на жк „Изток” могат да очакват и  7 зони за отдих, разположени в междублоковите пространства, 2 парка и Център за настаняване на бездомни хора и социални жилища”, поясни Недка Рашева.

В срещата участие взеха още: Николай Маринов, Галин Иванов, Станимир Юруков, Велина Стойчева и Мария Цонева – кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, 

изберете номер 19 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com