На 26 септември БСП-Казанлък стартира с „Направи добро и предай нататък”

   

На 26 септември Българската социалистическа партия в Казанлък, кандидата за кмет на Община Казанлък Николай Терзиев, кандидати за кметове по населени места и общински съветници, стартират поредица от мероприятия под надслова „Направи добро и предай нататък”.

„Тази наша предизборна кампания ще бъде много по-различна от всички други до сега. Вече сме убедени, че има нещо ново и нещо различно, което може да бъде направено. Вместо пълни зрителни зали, скъпи и прескъпи музиканти, лъскави билбордове и неизброими листовки с усмихнати кандидати – това е грях пред празните джобове на казанлъчани и хората от селата.
Вместо това нека да стиснем поне сто честни и изранени от труд ръце. Нека изградим и сътворим нещо, полезно за всички. Амбицията ни е след тези близо 30 дни боричкане за вниманието на избирателя след нас да остане нещо малко, но истинско и в полза на всички ни.”, каза кандидата за кмет на БСП лява България Николай Терзиев за старта на изборната надпревара.
Той допълни още, че само от нас ще зависи, дали ще умножим тази трохичка добро и с нея накрая да заситим глада си за солидарност, общност и истински смисъл на това, което правим.
„Утре започваме така и ще завършим – открито, честно и със запретнати ръкави. Започваме от детската градина на гр. Крън и ще се опитаме да върнем приветливия й вид като почистим района и пребоядисаме оградата, но няма да платим това да направи някой друг – ще го направим ние и заедно.
Елате и бъдете с нас, не само защото сте социалисти, елате точно, защото може би не сте, но ви „пука“ за вас самите и за нашите деца.”, допълни още Терзиев.

Утре точно в 10:00 часа пред ОЗД „Лилия” гр. Крън ще ви очакваме.
Инициативата ще продължи два дни – събота и неделя.
Стани част от нас – Направи добро и наистина предай нататък…

За хората! Солидарност и справедливост! За Казанлък!
БСП лява България №26 в бюлетината
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com