На 2 април ще бъдат изтеглени имената на двама казанлъчани, които ще пътуват до Лувъра

   

Община Казанлък кани всички участници в анкетата да присъстват на церемонията, която ще се състои от 17.30 часа в Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4. Във връзка с голямото културно събитие в „Лувъра“ – откриването на българската изложба „Епопея на тракийските царе. Археологически открития в България“ и представянето на Казанлък в Париж, Община Казанлък организира анкета сред жителите на община Казанлък.

На 2 април 2015 г. от 17.30 часа в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на двама казанлъчани, участвали в анкетата, които ще бъдат включени в официалната делегация от Казанлък за представянето на града на розите в Париж.

Всички казанлъчани, желаещи да се включат, трябваше до 31 март 2015 г. да попълнят анкета с два въпроса и да пуснат бланките в кутии, поставени в Културно-информационния център на ул. „Искра“ 4 и в  Центъра за информация и услуги на граждани на бул. „Розова долина“ №

6. Анкетите можеха да се изпращат и на имел-адреса на Община Казанлък в сканиран вид.

Община Казанлък кани всички жители на общината, които са участвали в анкетата, да присъстват на церемонията по изтеглянето на двамата късметлии, които ще имат уникалния шанс да бъдат част от представянето на Казанлък в „Лувъра“.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com