„Народен съюз“ ще подкрепи Галина Стоянова за кмет втори мандат

   

Коалиция „Народен съюз“ ще подкрепи настоящия кмет на Община Казанлък Галина Стоянова за втори мандат. Това стана ясно на пресконференция на организацията в Стара Загора. Освен Галина Стоянова, която определят като успешен кмет, коалицията ще подкрепи за втори мандат и градончалника на областния град – Живко Тодоров.

Свои кандидати за кметове „Народен съюз“ ще издигнат в общините: Раднево – Желязко Богданов, Опан – Генчо Колев, Братя Даскалови – Иван Жеков и Чирпан – Васил Донев.

Сред приоритетите в предизборната кампания на Коалицията ще бъдат справяне с демографската криза, повишаването на доходите, работа в посока по-добро образование, разкриването на работни места, привличане на инвестиции и борба с битовата престъпност.

„В големите общини на областта е необходимо да се работи в посока запазване на населението, разкриване на нови работни места и справяне с битовата престъпност“, убеден е Евгени Жеков от „Земеделски народен съюз“.

В състава на коалиция „Народен съюз“ влизат „Земеделски народен съюз“, НС, ССД, „Гергьовден“, „Земеделска партия в България“, БДС Радикали, БАСТА, ПД Бъдеще и развитие за България, ГОРД.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com