Над 200 танцови двойки се състезаваха в Открития турнир на „Киара-Н“

   

Над 200 танцови двойки, шампиони на България в отделните класове в латиноамериканските и стандартните танци, се състезаваха в Открития турнир на „Киара-Н“ и първата за клуба домакин Купа България.  Спортната проява се проведе в зала „Багира“, като първи стартираха индивидуално момичета соло. Преди началото на силния турнир Купа България, възпитаниците на домакините от „Киара-Н“ успяха да спечелят първите три медала. Най-високото отличие – златен медал в клас 15 С заслужиха Стилиян Христов и Тоня Келчева. Изгряващите надежди на клуба -осемгодишните Стоян Георгиев и Никол Караиванова отново са на  почетната стълбичка със сребърен медал. С бронз в клас 13 Д са Мартин Вакавлиев и Тиана Кочешева.

Други три медала в Купата спечелиха възпитаниците на „Киара-Н“. Златен и сребърен медал донесоха на клуба в групата на юношите младша възраст Християн Въгляров и Ксандриния Капелова, а Иван Матанов и Полина Куцарова са с трето място в старшата възраст на „латина“.

Представителите на Клуб „Роза“ с треньори Ваня и Петър Радеви спечелиха не малко медали в казанлъшкото състезание. На Купа България, при младежите Калоян Бялков – Симона Семова са два пъти първи и с второ място в надпреварата за състезатели над 19 години в стандартните танци. В Открития турнир бронзови медали спечелиха  Пламен Божев – Паулина Танева,в клас 18 В.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com