Младежки общински съвет – гр. Казанлък почете “Деня на народните будители”

   

И тази година Младежки общински съвет – гр. Казанлък почете един от най-българските празници “Деня на народните будители”. В навечерието на празника младежите поставиха стихотворения от видни български творци в астобусите от мрежата за градски транспорт в гр. Казанлък. А, именно линиите 1; 12; 13. Членовете на МОС се надяват, че с тези шарени листи, пропити с красивия български език, ще могат да откъснат поне за момент хората от забързаното им ежедневие в петъчния ден и ще ги накарат да се усмихнат за малко, връщайки ги във времето, когато са ги изучавали в училище… Показвайки им колко е очарователна нашата поезия! 

Младежите призовават казанлъчани да са по-отворени към новото, но да не забравят мъдрото и да си припомнят, че някога е имало хора, които са милеели и са се борили за нашата страна. Слава Богу, все още има такива сред нас, които един ден не само ще са в учебниците по история, но и ще служат за еталон какво трябва да представлява достойният човек!

:МОС Казанлък благодарят на Община Казанлък и Кумакс инвест, които откликнаха на молбата им, да им предоставят достъп до автобусите извън тяхното работно време.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com