МГЕРБ от област Стара Загора отбелязаха Деня на Европа с 28 балона в небето над Розариума

   

Младежката областна структура на ГЕРБ-Стара Загора отбеляза Деня на Европа с 28 балона, в които бяха поставени семена здравец, а след това пуснати да се реят в небето. Младите хора се събраха в казанлъшкия парк „Розариум“, за да осъществят националната инициатива на МГЕРБ по повод празника, която имаше за цел да олицетвори европейските политики, които дават простор за развитие на младежите във всички държави-членки на ЕС.
МГЕРБ избраха начинът за отбелязване на 9 май след проведен конкурс с тема „Какво е Европа за мен, младият човек?“. Идеята-победител е на структурата в Русе.
Мястото, от което полетяха балоните над Старозагорско, не бе избрано случайно, обясниха от младежката организация. Членове на структурите от Стара Загора, Казанлък, Павел баня и Раднево, реализираха посланието на колегите си от дунавския град именно в парк „Розариум“. Той бе обновен с помощта на Европейския фонд за развитиe, а проектът за реконструкция му бе изготвен за един месец, по времето на първия мандат на правителството на Бойко Борисов и открит миналата година.

mgerb-stz-oblast2

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com