Ловците в Казанлък с проект за изграждане на комплекс за стрелба Благодарят на кандидатът за кмет Галина Стоянова за промяна статута на терена

   

Членовете на ловно-рибарското дружество „Сокол” в Казанлък представиха днес пред кандидата за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова идейния си проект за изграждане на комплекс за стрелба, който да бъде разположен в района на града в посока с. Бузовград. Желанието на ловците е да изградят съоръжение от републикански мащаб, където, на първо време, да могат да се провеждат състезания по ловна стрелба.

Благодарение на професионализма на Галина Стоянова ние успяхме да извървим пътя по промяна статута на терена, за да можем днес да планираме реализирането на бъдещите ни начинания”, заяви председателят на ЛРД „Сокол” – гр. Казанлък Кольо Дочев.

През септември тази година влезе в сила Подробният устройствен план (ПУП), според който статутът на земята бе променен и се предостави възможност на ЛРД „Сокол” да предприеме действия по изграждането на така желаното стрелбище.

„Историята на Вашето сдружение впечатлява. Създадено е през далечната 1897 г., а това е респектиращо. Активната Ви работа и днес доказва за пореден път, че казанлъчани могат да бъдат единни. Извървяхте дългия път на процедурата по промяна статута на земята, но днес резултатите от Вашето търпение са видими”, заяви кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова. Тя определи идейния проект на ЛРД „Сокол” за изграждането на стрелбище като уникален. „В следващите години бихме искали да имаме повече общи проекти. Един такъв може да бъде развитието на ловния туризъм в Казанлък”, това предложи Галина Стоянова и определи ЛРД „Сокол” – Казанлък като силна армия, която респектира.

 

„За  ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА КАЗАНЛЪК изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com