Красивите неща продължават да се случват в Казанлък: днес бяха открити два нови обекта

   

Нови детски площадки и игрище за мини футбол  и тенис на корт бяха открити днес на ул.”Бузлуджа” и на ул.”Петко Д.Петков”

Нови два обекта по Оперативна програма „Регионално развитие” осъществи Община Казанлък. Днес бяха официално открити новите детски площадки на ул.”Бузлуджа” и ул.”Петко Д.Петков”, а третата спортна площадка със стена за катерене и рампи за скейтборд ще бъде завършена след броени дни. Общата стойност на трита обекта е 808 173 хиляди лева.

„През изминалите 4 години облагородихме много пространства в града, направихме нови паркове, дадохме живот на такива, които бяха запустели и изоставени. Спомняте си как изглеждаше и мястото тук- неугледно и запустяло”, с тези думи заместник- кметът Лилия Цонкова приветства гражданите на Казанлък, които се бяха събрали, за да станат част от празника. Тя изрази своята благодарност към фирмата- изпълнител на двете зони за отдих  на ул.”Бузлуджа” и ул.”Петко Д.Петков”- фирма „Борела” и изрази надежда, че новите съоръжения ще се пазят и ще радват децата дълго време.

Специални гости на откриването на новите обекти в Казанлък бяха евродепутатът Ева Паунова, народният представител в 43-то Народно Събрание  Цветан Цветанов, депутатът Нено Влайков, както и Галина Стоянова, в чиито мандат тези обекти бяха спечелени и реализирани.

Ева Паунова поздрави казанлъчани с новите придобивки и не скри радостта си от факта, че вижда много деца, „виждам красиви деца, красиви български деца тук и това ме радва, защото тяхно е бъдещето и за тях и щастието им трябва да се грижим най- вече”, сподели още Паунова пред казанлъчани. Тя поздрави Галина Стоянова и нейния екип за силата и желанието, които струят от работата им и за това, че „Казанлък е по- красив, по- устроен, по- приветлив”.

Галина Стоянова от своя страна, също сподели, че днес душата й е пълна и се радва, защото вижда, че красивото все пак надделява и радва окото и душата.

За всички деца Община Казанлък бе осигурила лакомства, забавления и игри, както и аниматори, с които малчуганите участваха в детски куклен театър.

17.10.2015г.                         Пресцентър на Община Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com