Кметът на Крън: Поредната 30-годишна „дупка“ на територията на община Казанлък вече е спомен, превърна се в парк

   

„Поредната 30-годишна „дупка“ на територията на Община Казанлък  вече е само спомен. Тя се намираше в нашия град Крън и дълго време бе изключително неприятна гледка за всички ни. На нейно място вече се намира един прекрасен парк, за който в строителната програма на Община Казанлък са заложени 44 000 лв.  за завършителните дейности по втория етап за изграждане му“ – тази хубава новина сподели кметът на град Крън Теменужка Люцканова по време на среща със съгражданите си.

На срещата присъстваха и общинските съветници Радиана Стефанова и Валентин Кралев, които запознаха присъстващите с предстоящите дейности по преасфалтиране на три улици в Крън – ул. „Бузлуджа“, ул. „Бончо Шанов“, ул. „Тодор Юлиев“ – общо 2630 кв. м. И на трите улици има изградена канализация.

„Когато всички работим заедно и гледаме в една посока, хубавите неща се случват. От една страна общинска администрация, от друга страна общинския съвет, и разбира се от голямо значение е че в Крън имате кмет, който е изключително активен. Можем да кажем, че точно съвместната работа на институциите води до решаване на проблеми с дългогодишна история на територията на цялата община“ –  бяха категорични общинските съветници.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com