Кметство Енина с благодарност към Марина Начева

   

“Скъпи Енинци,

Покрай цялата подготовка за празника, откриването на здравната служба и детската площадка, не ни остана време да Ви разкажем за човекът, който подкрепи идеята ни – а именно построяването на нова детска площадка. Казват, че всеки човек си има ангел хранител и той се отзовава винаги в нужда. Ако върнем времето назад и се сетим за деня в който да имаме нова детска площадка беше само една мечта за нас, никога не бихме предположили, че ще се появи Марина Начева – енинката, която превърна нашата и на всички майки и деца мечта в реалност. Да милееш за родното място, да помагаш, да даряваш, да си Човек с главно Ч – какво по-ценно има от това? Марина Начева е Човекът, благодарение на когото в момента и от тук насетне децата на Енина имат възможността да играят на чисто нова площадка.

Г-жа Начева ни дари както с материална, така и с духовна подкрепа и беше неотлъчно до нас от намирането на подходящата площадка до построяването й. Благодарността, която всички ние изпитваме не може да се опише с думи! Целият екип на кметство Енина пожелава на г-жа Начева да бъде много здрава и благодарим от цялото си сърце за безвъзмездната помощ.

Г-жа Начева е нашият ангел-хранител, който разпръсна доброта, грижа и обич към бъдещето на Енина – нашите деца. Няма по-хубаво от това всеки божи ден чуваме детски глъч, да виждаме широки усмивки и щастливи лица.

БЛАГОДАРИМ!”, пише кметство Енина в социалните мрежи.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com