Клуб по спортни танци “Роза” при ОДК “Св. Ив. Рилски” с куп медали

   

Клуб по спортни танци “Роза” при ОДК “Св. Ив. Рилски” с ръководители Петър и Ваня Радеви се завърна с букет от медали от провелите се на 14.06.2015 год. в гр. Каварна – Държавно първенство 2 ранг и Открит турнир. В надпреварата КСТ “Роза” участва с 6 двойки. Завоювани бяха 3 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала.

В Държавното  първенство – Никсън Цветанов и Александра Дечева станаха шампиони на клас 13 Е и се окичиха със златото, Валентин Иванов и Йоана Шишкова също са със злато – шомпиони в клас А латина. Калоян Бялков и Симона Семова станаха втори и се окичиха със среброто в клас 18 А, латина. Стоян Петров и Десислава Тенева са трети, с бронзови медали в клас 18 А, стандарт и 5-ти в 18 В, латина. Пламен Божев и Паулина Танева също са трети в клас 18 Д.
На Държавното първенство Мартин Бялков и Виктория Петрова заеха 4 място в клас 13 С. А на открития турнир Валентин Иванов и Йоана Шишкова са втори в клас 18 А+А, латина. Пламен Божев и Паулина Танева са първи, отнасяйки златото в клас 18 Д+Д, а Павел Пинтев и Йоана Велева заеха шестото място в клас 13 Д.
С постогнатите успехи част от двойките преминават в по-горни класове. Никсън Цветанов и Александра Дечева отиват в клас 13 Д, Мартин Бялков и Виктория Петрова в клас 13 С, а Пламен Божев и Паулина Танева в 18 С.
Всички участници и техните треньори, са доволни и щастливи от отличното си представяне.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com