Каметът на Община Казанлък Галина Стоянова изпрати благодарствен адрес до Меглена Плугичева

   

ДО

МЕГЛЕНА ПЛУГЧИЕВА – АЛЕКСАНДРОВА

ИЗВЪНРЕДЕН И ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК

ПОСОЛСТВО НА

РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В БЕРН,

КОНФЕДЕРАЦИЯ ШВЕЙЦАРИЯ

 

БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

                                                    УВАЖАЕМА Г-ЖО ПОСЛАНИК,

Имам удоволствието от свое име и от името на ръководството на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ – град Казанлък, да изразя сърдечната ни благодарност за разбирането, с което откликнахте на молбата ни да помогнете за подобряване условията при престой на пациентите в общинското лечебно заведение!

Благодарим на Вас и всички благодатели, които повярваха в каузата Ви, отделиха от времето и средствата си, за да откликнат на нуждите на казанлъшката болница!

Направихте благотворителен жест, достоен за пример и подражание! Жест, който е израз на високо хуманно отношение към болните, страдащите и нуждаещите се от помощ хора. Жест, чрез който доказвате, че този, който инвестира в здравеопазване, прави нещо истинско, нещо добро! Една от най-великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде направено, е това, което правим за другите. А Вие помагате!

Бих искала да подчертая, че дарението е изключително ценно за всички нас, тъй като МБАЛ ‚Д-р Христо Стамболски“ – град Казанлък, обслужва пациенти и от общините: Павел баня, Мъглиж, Гурково и Николаево. С Вашия благотворителен жест помогнахте за решаването на наболелия проблем с подмяната на легловата база в лечебното заведение. Това е от особено значение, защото така се осигурява удобство на лежащо болните и се улеснява персонала при изпълнението на ежедневните му задължения.

Нека има повече благородни хора като Вас, които да внасят лъч светлина в тези нелеки за здравеопазването ни времена!

 

С УВАЖЕНИЕ И БЛАГОДАРНОСТ:

ГАЛИНА СТОЯНОВА

КМЕТ

ОБЩИНА КАЗАНЛЪК

 

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com