Казанлъшки спортисти печелят златни медали

   

На 14 и 15 юли в град Пазарджик се проведе Държавният личен и отборен шампионат на писта за юноши младша възраст. Казанлъшкият колоездачен клуб „Лястовица -1905“ зае 3-то място отборно в крайното класиране, като колоездачите ни бяха най-малките сред участниците. Мартин Папанов взе златния медал в дисциплината издръжливост и второ място в дисциплината омниум, която е сбор от 5 дисциплини.

На 11-12 юли 2015 г. в град Петзен, Австрия, се проведе Международен турнир по спортно катерене. Състезателката на АТК „Казанлък“ Радина Димитрова спечели златото в дисциплината скорост в групата на 10-годишните.

Деляна Славова зае престижното  4-то място в дисциплината скорост, след като на полуфинала катери срещу съотборничката си Радина Димитрова, като на трудност е на 6-то място, а на боулдър – на 9-о. В комплексното класиране е  7-а. Десислава Димова при високата конкуренция при 14-годишните зае 10-о място на скорост, 14-о на трудност и 25-о на боулдър. В комплексното класиране е  16-а.

Другият представител на Казанлък – Клуб по екстремни спортове „Селт“, се представи също подобаващо.  Йоана Недялкова /10-11 г./ зае 3-то място на скорост, 5-о място трудност и 22-ро място в дисциплината боулдър, които и отредиха 9-о място в крайното класиране. Иван Бонев завърши 3-ти в крайното класиране, а във възрастта 14-15 г. в крайното класиране Стоян Петров завърши на 14-о място.

Пресцентър на Община Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com