Казанлъшките социалистки подариха усмивки в Деня на християнското семейство

   

Днес, 21 ноември – Деня на християнското семейство  дамите от клуба на жените – социалистки към Българската социалистическа партия в Казанлък  посетиха и поздравиха млади семейства в Града на розите.

“Бъдете благословени, Вие и децата Ви. Благословен да бъде дома Ви !“ –  пожелаваха  социалистките.

„Вярваме, че семейството ни ще остане сплотено, че децата ни ще имат щастливо детство. Мечтаем младите хора да остават в България, да помнят корените си, тук да създават семейства.  Мечтаем за едно по-добро бъдеще за нас и децата ни.“ – споделят младото семейство, родители на две дъщери Даниела и Галин.

За светлия християнски празник жените-социалистки зарадвах малчуганите в домете на младите семейства с вкусна торта и лакомства.

„За пета поредна година отбелязваме този християнски празник с една истинска надежда, че семейството отново ще стане онази ценност, която е съхранила народността ни през годините и се предава на поколенията.“ , разказва председателя на клуба на жените-социалистки Стела Кехайова.

Тя допълни, че понякога забравяме за традициите, за уважението към семейството и родителите. Като че ли отстъпихме място на злобата, алчността, завистта. Като че ли по-важно е да клеветим, да сме нахални, лицемерни, да сме самохвалковци.

„Толкова е простичко – да се върнем към човешките добродетели и да не спираме да показваме любовта си към близкия човек, към децата, към родителите…Нека бъдем по-добри, за да живеем в по-добър свят“, призова Кехайова.

 

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com