Казанлъшките клубове „Киара-Н“ и „Роза” с медали и купи от Пловдив

   

С медали и купи от града на тепетата се завърнаха състезателите по спортни танци от казанлъшките клубове „Киара-Н“ и „Роза“. Възпитаниците на Николай Тенев и Антония Каярова от школата при Читалище „Искра“ отново достойно представиха клуба си. Най-високите отличия – златни медали и две от купите в турнира на пловдивчани взеха Христиан Въгляров и Виктория Петрова. Дуетът на „Киара-Н“ е първи на „стандарт“ и в Открития турнир, и за Купа „Пловдив“, при това вече в по-оспорвана конкуренция, на юношите старша възраст. Бронзов медал завоюваха на „латина“ в Открития турнир на пловдивския клуб „Алекс“ Иван Матанов и Полина Куцарова, в клас 18 А.

При младежи в Открития турнир двойката е с четвърто място. Четвърти са Тоня Келчева и Стелиян Христов, при „латино-американските“ танци на Открития турнир, в клас 18 В. Медалисти в тази надправара за „Киара Н“ при деветгодишните станаха Лазар Илучев и Ивайла Кочешева. В клас 9 Е възпитаниците на Тенев и Каярова спечелиха сребърен медал. Успешен дебют в турнира направиха Кристиян Халачев и Далия Димитрова, четвърти в клас 18 С.

В Открития турнир на Пловдив сребърен медал за клуб „Роза“ завоюва двойката Никсън Цветков – Александра Дечева, при 18 С клас. При по-малките, в клас 15 Д, възпитаниците на Петър и Ваня Радеви – Никола Христов и Катрин Петрова са четвърти.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com