Казанлъшка фирма е избрана за новите спирки

   

Казанлъшка фирма е избрана от комисия от Общината в града  да изпълни обявената обществена поръчка за проектиране, доставка и и монтаж на 23 спирки на градския транспорт в Казанлък. Това става ясно от публикуван на сайта на Община Казанлък протокол на тричленната комисия, разгледала офертите.

Строителната компания е била единствената, кандидатствала по обявената обществена поръчка в законовия срок. Няма проявен друг интерес и след удължаването на срока за кандидатстване, става ясно още от протокола.

Общата сума, която строителната компания от Казанлък ще получи за тази си дейност е 65 445 лева с ДДС, от които 1 440 лева с ДДС са за изготвянето на техническия проект на 23-те автобусни спирки.За доставката и монтажа им общата сума е 63 894 лева с ДДС.
Фирмата има на разположеине 15 дни за изготвянето на техническия проект на автобусните спирки и 110 дни за тяхната доставка и монтаж на определените 23 места в Казанлък. Три години е гаранционния срок на монтираните автобусни спирки, става ясно още от протокола.

Новите автобусни спирки ще са за целите на градския транспорт в Казанлък.

На въпрос на Дарик, от Община Казанлък съобщиха, че все все още не е приключила процедурата от обявената обществена поръчка за ремонт на надлез “Катекс” в Казанлък

Там сумата е за 2 млн. лева без ДДС. 1,3 млн. От тази сума е държавен трансфер от края на миналата година. Дарик

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com