Казанлъчанинът Тодор Ангелов от Nessebar Shockblaze в топ 10 на кънтри маратона First Escape в Букурещ

   

Още двама негови съотборници и те от Казанлък – Иван Мухтаров и Момчил Робов, завършиха традиционното и силно състезание, в което участваха над 4000 души – рекорден брой любители и професионалисти на различна възраст.

Дъждът и разкаляният терен затрудниха доста колоездачите, но нашите издържаха достойно сериозното изпитание по трасето, дълго 55 км., виещо се по селски пътища и горски пътеки в района между Букурещ и хълмовете край близкия град Снагов.

First Escape има славата на едно от най-добре организираните състезания по планинско колоездене в Източна Европа, в което неизменно участват добре подготвени бегачи.

От началото на сезона новият тим на пловдивския холдинг за производство на велосипеди  постигна няколко победи и силното представяне на  негови бегачи днес – на първия им старт зад граница, потвърждава възходящото му развитие.

Заедно с колоездачите в Румъния бяха и специалисти от „Макс Европа“, които обмениха опит и обсъдиха идеи за съвместна работа с организаторите на състезанието от клуба Nomad Multisport. И от румънска, и от българска страна си постовят задачата да насърчават развитието на колоезденето сред широките кръгове на населението по атрактивен и достъпен начин.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com