Казанлък спечели престижна награда за “Туризъм, култура, фестивали и традиции” в национално онлайн гласуване

   

Кметът на Казанлък Галина Стоянова спечели престижната награда на раздел “Голяма община”   в категорията “Туризъм, култура, фестивали и традиции” в националното онлайн гласуване „Кмет на гражданите за мандат 2015-2019 г.“ . На официална церемония в зала 6 на НДК тази вечер тя й бе връченаот министъра на туризма Николина Ангелкова.

Снимка на Община Казанлък.
Снимка на Община Казанлък.

Градоначалниците на Казанлък, Поморие и Девин взеха първите места в категорията “Туризъм, култура, фестивали и традиции” в националното онлайн гласуване.

В раздел “Малка община” призът отиде при градоначалника на Девин Красимир Даскалов, в раздел “Средна община” – при кмета на Поморие Иван Алексиев. В раздел “Голяма община” отличник е градоначалникът на Казанлък Галина Стоянова.

Конкурсът „Кмет на годината” се организира за седма поредна година от Портала на българските общини Kmeta.bg. Оценката на гражданите, които определят с вота си победителите в престижната надпревара “Кмет на годината”, се превърна във важен коректив за усилията, които местните власти полагат за развитието на поверените им общини, включително и в преобразяването на градовете с европрограми.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com