„Казанлък Волей – Багира” с нов кондиционен треньор

   

Кондиционен треньор ще бъде назначен във ВК „Казанлък Волей – Багира” за новия спортно-състезателен сезон, съобщиха от клубното ръководство. Красимир Кънев, който от години е статистик на „розите“, вече ще съвместява досегашната си длъжност и със свои нови задължения – ще отговаря за физическата подготовка и кондиция както на представителния женски тим, така и на девическите формации в клуба.
Кънев влезе официално в щаба на новия старши треньор на отбора Десислава Величкова и ще й бъде дясна ръка за подготовката и възстановяването на състезателките, както и ще помага активно и в работата на треньорския екип.

Както е известно Краси наскоро се завърна от Световното първенство по волейбол в Аржентина за юноши до 19-годишна възраст, където беше включен в щаба на националния отбор на България. Там той също бе статистик на младите „лъвове“ и дясна ръка на националния селекционер Драган Иванов, който водеше националите заедно с бившия национал Николай Иванов.

„На Краси Кънев много ще се разчита, той показа голямо израстване и ще бъде от голяма полза за отбора и спортно-техническото ръководство“, коментира изпълнителният директор на казанлъчанки Деко Григоров.

Иначе представителният женски тим на „Казанлък Волей” продължава лятната си подсезонна подготовка. След завръщането си от лагера на Паниците „розите“ тренират при домашни условия – на базата си „Багира“  в Казанлък. Новият старши треньор Десислава Величкова е доволна от старанието на момичетата.
„Все още няма да коментираме селекцията.  На този етап не искаме да конкретизираме имена на новопривлечените състезателки. Селекцията е подчинена на изграждането на млад и перспективен отбор, съставен предимно от момичета от казанлъшката волейболна школа, която вече е доказала своята продуктивност”, каза още Деко Григоров.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com