Издирват се близки в Казанлък на пострадала 85-годишна жена, паднала на улицата в Стара Загора

   

Общинският съветник в Стара Загора Янко Янков, издирва близки на пострадала 85-годишна жена, паднала на улицата в Стара Загора. Пред Янков жената заявила, че има син, който живее в Казанлък, но няма телефонния му номер.

За връзка с възрастната жена Янков предоставя своя личен номер: 0887 364 444.

Публикацията на общинския съветник бързо се разпространи в социалните мрежи, като целта е тя да достигне и до близките на жената. Ето какво написа той в своя профил във фейсбук:

„Имам нужда от помощ. Тази жена се казва баба Тана, на 85 години. Падна пред “Кенди кафе” и се заби с главата на плочките. В резултат, на което ѝ се поду носа и ѝ потече кръв – според мен е счупен. Също така и главата и се зачерви лошо.

Изправих я жената и я сложих да седне на пейката. Дадох ѝ вода и лед да си наложи на носа. Извиках и Бърза помощ. Жената живее сама и каза, че има син, който живее в Казанлък, но няма номер да му звъннем.

Ще я приемат в болницата сигурно под наблюдение, моля за информация как да издирим нейни близки. Дадох си телефона на доктора от линейката и очаквам да ми звъннат да не я пуснат сама да се прибира.

Оставям и телефон за контакт с мен: 0887364444.”

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com