Зов за помощ: Да помогнем на Росица Филипчева да пребори рака (СНИМКИ)

   

Росица Филипчева е на 42 години от Стара Загора. През 2014 година тя получава тежката диагноза “рак на гърдата”. Тогава започва лечение в София – операция, химио и лъчетерапии и оздравява.

До 2018 година, когато болестта се завръща още по-прогресивна, разположила се на няколко места в тялото на Росица като нахален и неканен гост.

Росица Филипчева отново започва да се лекува в столична болница, като минава за втори път през всички видове терапии и лечения. Ето какво споделя тя:

Проведоха ми различни химиотерапии и няколко курса лъчетерапии. Преживях цялата палитра на странични ефекти – от повръщане и отпадналост до нечовешка болка в крака. Болката удължаваше времето, нощите ми станаха дълги и тягостни, дните също.

Ползвах болкоуспокояващи, но те имаха кратковременен ефект. Наложи се да прибегна до медицински помощни средства за ходене като бастун в разцвета на силите си – на 42 години!!! Няколко пъти умирах и възкръсвах за нова борба, след като ми съобщиха, че резултатите от скенера са показали прогресия.Климатът на Острова – по-влажен и по-топълsinoptik.bg

Това ме отчая, защото се отдалечих от мечтата си за здраве и свобода след болестта. Затова реших да потърся помощ в Турция в болница ANADOLU
, но за целта се нуждая от сума, непосилна за семейството ми. Отправям молба към всички добри хора за помощ за моето лечение и ЖИВОТ.”

Да помогнем на Росица Филипчева да пребори рака

Необходимата сума за лечението на Росица Филипчева в турската болница е 18 хиляди евро.

Да помогнем на Росица Филипчева да пребори рака

Може да дарите на място в Казанлък на ул. “Иван Вазов” 4 в разположена кутия за даренияв салон ”Стенли Стил”, или на посочените дарителски сметки.

Да помогнем на Росица Филипчева да пребори рака

Снимки – Стенли Нанчев

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com