Затворен е пътят Казанлък-Шипка. Град Шипка е без електричество

   

Град Шипка е без електричество.  Тази сутрин е започнало разчистването на улиците от падналите клони, аварийна група от селото освобождава артериите, съобщи БНР. Основните улици в Шипка са почистени. Кметството има сключен договор с почистваща фирма. 

Затворен за движение е пътят I-5 Казанлък – Шипка от кръстовището на село Хаджи Димитрово към град Шипка, поради силния вятър, снегонавявания и ниска видимост. От Агенция “Пътна инфраструктура” предупреждават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходен маршрут: път I-6 Казанлък – Дунавци – път III-5601 Дунавци – Шейново – Шипка.

В момента два екипа работят по разчистване на затворения пътен участък.

Снеговалеж и силен вятър на прохода Шипка. За това информираха от Областно пътно управление Стара Загора. Въпреки усложнената обстановка няма ограничения за придвижването. Настилките в някои части на областта за заледени, на места заснежени, но се обработват. Водачите на моторни превозни средства да бъдат внимателни, предупреди дежурният от Областното пътно управление в Стара Загора. Някои от междуградските автобуси се движат със закъснения.

 

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com