Започна кандидатстването за осми сезон на менторската програмата за ученици!

   
Кандидатстването за поредния осми сезон на първата програма за индивидуално менторство на ученици от 10 – ти и 11 – ти клас е отворено. Тази есен ABLE Mentor ще се проведе отново напълно безплатно за участниците в шест града в страната като това са София, Варна, Благоевград, Казанлък, Карлово и Пазарджик. Проектът е разработен и се администрира от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Участниците в ABLE Mentor работят по собствен проект с личен ментор в рамките на поне три месеца, като могат да избират между три направления – личностно развитие, бизнес проект и/или социална инициатива.

Целта на програмата е да развива слабо застъпени в традиционното образование умения като работа в екип, създаване на мрежа от контакти и презентационни умения, да предоставя среда за успешно кариерно и личностно развитие като междувременно създава незабравими приятелства и дълготрайни контакти.

Кандидатстването става на сайта на програмата ablementor.bg до 6-ти октомври като е необходимо менторите да изпратят CV, а след това и да се явят на интервю, като целта е да се гарантира добрата работа и взаимодействие в менторските двойки.

За да бъде валидна кандидатурата им, учениците пък трябва да отговорят на няколко въпроса, свързани с техните интереси и желания, и най-вече какъв проект искат да развиват в рамките на програмата.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com