Женският отбор на Казанлък постигна две победи в контролни

   

Женският отбор на Казанлък  постигна две победи в контролни срещи преди старта на Национална волейболна лига – жени, само в разстояние на няколко дни.

Първо  победиха като домакини “Славия” (София) с 4:1 гейма, в мач игран в местната зала “Багира”. Така волейболистките, водени от Десислава Величкова, отбелязват втори успех срещу “белите” в изиграните мачове помежду им, след като надиграха съперничките със същия резултат и при гостуването в София.

В съботния ден  тимът от Казанлък гостува в Бургас, като отбеляза победа над новака в първенството “Бургас 07”. Казанлъшкият тим постигна убедителна победа, като надиграха домакините с 4:0 гейма.

След като от Българската федерация по волейбол (БФВ) стартираха проекта “Скаут лига” с участието на софийските отбори и “Марица” (Пловдив), идеята се хареса и на клубове от останалата част на България.

На 31-ви октомври и 1-ви ноември в Стара Загора местният “Верея Волей” ще организира турнир от “Скаут Лигата” за момичета, родени през 2002/03 г. Освен домакините от ще участват още “Казанлък Волей” , “Яворов” (Чирпан), “Раковски” (Димитровград) и “Арда” (Кърджали).

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com