Емил Христов: Галина Стоянова Ви накара да повярвате, че добрите неща се случват тук в Казанлък

   

Висока оценка за работата на Галина Стоянова – кандидат от ГЕРБ за кмет втори мандат на Община Казанлък даде председателят на Общинската структура на партията и председател на Общински съвет – Стара Загора мандат 2011-2015 г. Емил Христов, който бе гост на официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ в града на розите. Той припомни трудния път, по който тръгнаха преди четири години екипът на Галина Стоянова, общинските съветници и кметовете на населени места от ГЕРБ.

„Преодоляхте обаче всички клопки, всички капани и трудности, които бяха пред Вас. Преодоляхте всичко, което се опитваше да Ви спре, по пътя Ви да върнете не само самочувствието, но и гордостта на казанлъчани. Никой друг не можеше да го направи по-добре от Галя. Тя беше тази, която сплоти хората от екипа си. Тя беше тази, която Ви накара да повярвате, че добрите неща се случват тук в този град. Не губете куража! Подкрепете я!”, призова Емил Христов. Пред всички присъстващи в залата на Дома на културата в Казанлък той изрази своята категоричност, че с Галина Стоянова Общината ще успява да преодолява и занапред трудностите.

Христов бе категоричен, че Стара Загора и Казанлък не могат един без друг: „ГЕРБ – Стара Загора и ГЕРБ – Казанлък са свързани и ще продължим напред!”

Председателят на общинската структура на партията в града на липите пожела: „убедителна, смазваща победа на онези, които се опитваха четири години да Ви пречат. Нека в Общинския съвет да се чува само един глас – този на ГЕРБ, а останалите да мълчат срамежливо”. Христов бе категоричен, че победител на местните избори в Казанлък ще бъде ПП ГЕРБ: „Вярваме, че заедно ще постигнем много повече! Успех и победа!”

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com