Драгомил Иванов пита защо казанлъчани плащат по скъпи горива

   

Като обикновен гражданин на Казанлък ,а защо не и като кандидат за кмет на община Казанлък искам да задам няколко въпроса относно цените на бензина,дизела и газта с които караме нашите автомобили:

1.Да не би Казанлък да не е вече в област Стара Загора, че цените на посочените горива в Казанлък са по-скъпи от Стара Загора?/Пиша и прилагам снимки от една и съща верига бензиностанции,за да няма някакво объркване/

2.Какво налага разлики в цените от 13 стотинки за бензина и дизела, и 7 стотинки за газта на една и съща верига бензиностанции в Казанлък и Стара Загора?

3.Откога казанлъчани станаха по-богати от старозагорчани, че да плащат по-скъпо?

4.Питам:Кой трябва да защитава правата ни на граждани в тази община и тази държава?

5.При такива безобразия не са ли управляващите тези, които трябва да носят отговорност?

И накрая искам да поставя за размисъл на всички ползуващи моторни превозни средства. При цена преди една година за барел нефт/159 литра/ от 120 долара на международният пазар, цената на бензина и дизела в България беше около 2,65 лева за литър.Сега при барел нефт от 45 долара ,цената на бензина и дизела е около 2,10-2,15 лева/да не забравяме,че преди месец дори беше 2,30-2,35 лева/. Задачата от математическа гледна точка не е толкова сложна. Всеки може да си направи сметката.

Е,питам тогава: НИЕ ЛИ СМЕ ГЛУПАЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ТОЗИ ГРАД, ЧЕ ЕДНА ШЕПА ТАРИКАТИ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС??

Драгомил Иванов кандидат за кмет на Община Казанлък от ПП “Атака”

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com