Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад

   

Луната се движи на празен ход от 07:48ч до 13:21ч. Не е време за важни действия, идеално време за релакс и почивка.

Луната е в знак Козирог до 13:21ч – Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Избягвайте да решавате семейни проблеми. Емоциите сега са по-уравновесени. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

В 13:21ч Луната преминава в знак Водолей. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси, за срещи с приятели. Уязвими стават глезените, долните стави.

Продължава 7 лунен ден до 13:14ч на 3 ноември (от 12:28ч на 2 ноември)

Силата на думите продължава да има особено голямо значение. Бъдете внимателни към всичко, което казвате, защото може да бъде реализирано в материалния свят. Дори да ви провокират, не произнасяйте лоши думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко.

Избягвайте да изричате проклятия по адрес на някой човек., могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Това, което силно желаете на някой или на себе си – има голяма вероятност да се сбъдне, но лошото ще се върне обратно към вас. Особено опасно е да се изричат лъжи в този ден. Хубаво е да се отправят добри желания, да се молите – молитвата ще бъде чута бързо от Висшия свят. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл или сред близки хора.

Следва 8 лунен ден от 13:14ч на 3 ноември до 13:53ч на 4 ноември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път отново възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Ден на промените.

Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение. Всичко замислено, планирано и започнато се осъществява по-бавно, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да възникнат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеем да решаваме проблемите, да не им оставяме много време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова трябва да проявят малко повече активност.

Старайте се да не изразходвате напразно енергията си. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: от ненужни и стари вещи, от фалшиви връзки и приятели.

Болестите започнали в това време могат да бъдат опасни. Подходящо за гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата. Добре е да направите измиване със светена вода.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в 8 лунен ден. Най-добре е да се избегнат. Дори да чувствате желание, по-добре е да се въздържате.

Подстригване в 8 лунен ден (след 13:14ч), е неблагоприятно – ще предизвика кавги и загуби. Можете да оцветите косата си, но само с естествени оцветители.

18 слънчев ден – Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com