Днес избягвайте рисковете и провокациите

   

Луната е в знак Телец от 00:43ч.

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. При някои ще се наблюдава енергиен спад, на други ще им бъде достатъчно радостно и продуктивно. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от простуда.

Доминиращ 23 лунен ден от 00:52ч на 25 юли до 01:19ч на 26 юли

Счита се да неблагоприятен ден. Често е наричан ден на квадрата или кръста.  В него се наблюдават резки прояви на негативни емоции. Особено страдат хората, които имат емоционални пристъпи. При по-спокойните личности се проявява като влошено самочувствие, угнетено настроение, разсеяност. Човек може да има усещането за загуби и че няма контрол над нещата.

Не е подходящо за никакви начинания, нито да се решават финансови въпроси. Въздържайте се от бизнес дела. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Добре е по възможност да се прекара този ден  у дома, в тиха и спокойна обстановка, в уединение, далеч от всекидневните дела и проблеми. Да се избягват обществените мероприятия, протести, групови събирания, посещение на мачове. Голям е рискът да срещнете там провокации, необуздано поведение и прилагане на груба сила. Не започвайте да изяснявате отношения помежду си. Този ден е символ на самопожертвованието, покаянието, разбирането и прошката на другите.

Много подходящ ден за почивка и разтоварване. Добре е да се освободите от всичко старо и излишно, за генерално почистване на дома.

Полезно е еднодневното гладуване. Ако не можете да гладувате, препоръчва се вегетарианска диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават агресивността, а днес тя изобилства.

Наблюдава се спад в жизнената сила и енергия. Могат да се проявят хронични заболявания. Ако заболеете в този ден, това ще продължи дълго. Подходящо е за процедури по изчистване на организма. Увеличава се опасността от травми.

Секс – Противопоказен е секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение. Добре е да се въздържате от полови контакти. Не благоприятно за зачатие.

Сънищата са лъжовни. Може да имате кошмари, но те нищо не значат.

Подстригването не се препоръчва. Може да доведе до влошаване на здравето.

7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Препоръчва се да започвате творчески дела. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.
Автор Ивелина Пенчева 
Астролог

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com