Днес избираме Царица Роза 2018

   

Специалният петъчен ден започва от 17,00ч. в уникалния Музей на розата, където модният дизайнер Мариела Гемишева ще представи проекта „Модни обекти в цветовете на розата”. Цветната експозиция е вдъхновена от очарованието на красивото цвете и невероятната атмосфера на музея.

На 18-ти май, 2018г. откриването на модната инсталация се очаква да уважат близо 70 красавици от славното минало на конкурса в Казанлък, които първи ще разгледат новите рокли за Царица Роза 2018 и нейните подгласнички, изработени от Мариела Гемишева.

Сред експозицията на единствения по рода си музей на Балканите хубавиците на Долината на розите и на тракийските царе ще присъстват на представянето на първия албум, събрал техни фотоси и спомени от незабравимите емоции на коронясването и избора на подгласнички на Царица Роза. Царствената дамска компания ще се отправи заедно към Дома на културата в Казанлък, където трябва като жури за първи път да посочи следващата, 50-та носителка на авторитетната корона Царица Роза 2018.

За всички, които не успеят да гледат конкурса – спектакъл в залата на Културния дом от 19,00ч. поради огромния интерес от Община Казанлък ще дадат възможност спектакълът да бъде видян на открито с директно излъчване на видеостена в парк „Розариум“.

26 хубави момичета от Града на розите ще влязат в елегантна надпревара на чар, ум и красота за признанието на казанлъчани и техните гости. С избора на Царица Роза 2018 празничните дни в Казанлък започват и ще продължат до кулминацията в началото на месец юни.

Пресцентър на община Казанлък

 

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com