Днес бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности

   

Луната е в знак Козирог.

През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур.

Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Във времето от 11:58 до 15:56 ч. Луната ще се движи на празен ход.

Не се препоръчва започването на нищо ново и важно в този период. След това преминава в знак Водолей. 7-ми лунен ден до 12:28 ч. Бъдете крайно внимателни в думите си, даже и в мислите си. Дори случайно отронена дума или случайно връхлетяла ви мисъл, могат буквално да се материализират, да се въплътят в действителност и да окажат влияние върху вашият живот.

В този ден небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях.

Затова този ден е благоприятен за молитви. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с недобрите такива и лошите думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани. 8-ми лунен ден започва след 12:28 ч. и продължава до 13:08 ч. на следващия ден.

В този ден е важно бързо да умеем да решаваме проблемите. Не трябва да им оставяме време за развитие. Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеем да изгладим, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън един към друг. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не преразходвате енергията си.

Голяма е вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Сънищата са вещи, сбъдват се бързо. Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи.

Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и само може да се отдадете на четене на книги и теоретично усвояване на сексуални техники. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате. Бизнес – Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности (съобразете се с празния курс на Луната).
novini.bg

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com