ДК за леви идеи „Георги Кирков“ – Казанлък с апел към всички политици да се обединят за спасяването на българския народ

   

До

Председателя на Народното събрание

Министър председателя на Република България

Президента на република България

КОПИЕ

ДО

ПП ГЕРБ

ПП БСП

ПП ДПС

ПП Воля

АПЕЛ

от

Членовете на Дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков” – Казанлък

Уважаеми госпожи и господа управляващи,

Уважаеми политици от всички български партии,

В следствие на избухналата световна пандемия от COVID-19 в началото на тази година, българският народ за пореден път в своята история е изправен пред здравна, икономическа и социална катастрофа!

Този път общата заплаха над света и над българското общество не ни обединява като народ, а ни разделя. Този път обществото ни е разделено на вярващи и невярващи в пандемията от коронавирус, за и против маските, за и против налагането на по-строги мерки. И за съжаление резултатите от това разделение се измерват със загубата на човешки животи.

Уважаеми управляващи,

Уважаеми политици,

Ние членовете на дискусионен клуб за леви идеи „Георги Кирков“ – град Казанлък Ви апелираме всички да се обедините зад спасяването на българския народ, за извеждането на България от това критично състояние.

Спасението на България и на българския народ минава през обединение и единодействие в името на страната ни и защита на българския интерес. А това зависи от всяка една политическа партия – на власт или в опозиция.

Търсенето на политически дивидент, в момент като този, е равносилно на подписване на животозастрашаваща присъда на българските граждани.

Българският народ е оцелявал през вековете – под робство, във воини и национални катастрофи, когато е бил заедно и когато е бил сплотен!

Не разделяйте и не противопоставяйте народа!

А заедно нека бъдем неговия герой, който го обединява и извежда здрав и силен от предизвикателството – COVID-19.

Уважаеми българи,

Ние членовете на дискусионен клуб „Георги Кирков“ Ви апелираме – да се доверим на специалистите и призовава за спазване на всички противоепидемични мерки посочени от тях. Мерки, които виждаме че дават добри резултати по света в тази критична ситуация.

Само заедно и единни можем да преодолеем заплахата изправила се пред нас!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com