Делегация от японския град Мунаката посети Спортния комплекс, в който тренират възпитаничките на казанлъшката волейболна школа

   

Делегация от японския град Мунаката посети Спортния комплекс, в който тренират възпитаничките на казанлъшката волейболна школа.  Казанлък и Мунаката се радват на дълготрайни приятелски отношения, поддържат непрекъснат обмен помежду си. Представители на японската община посещават града за празничните събития, по покана на Общината и приятели от града на розите.

Гостите от далечната страна поддържат връзка и с шефовете на волейболния клуб от Казанлък, но приятелството им датира отскоро. При посещението си в Спортния комплекс – база за развитието на казанлъшкия волейбол, японците са останали впечатлени от условията, в които тренират децата. Отправена е и покана към домакините за визита в Мунаката, в най-близко време, като освен ръководството на клуба, възможност да пътуват ще получат и малките волейболни надежди на Казанлък.

За спомен от посещението си в Спортния комплекс „Багира“ от волейболния клуб подариха на гостите си от Мунаката шалчета с емблемата на клуба и календари.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com