Двама казанлъчани ще имат шанса да участват в представянето на Казанлък в „Лувъра“

   

Община Казанлък предоставя на гражданите уникалния шанс да станат част от представянето на Казанлък в Париж в дните на откриването на голямата българска изложба в световноизвестния музей „Лувъра“.

Община Казанлък организира анкета сред жителите на общината с два въпроса, на които желаещите да се включат трябва да отговорят и да пуснат попълнената бланка в една от двете специално поставени кутии, намиращи се в залата на Културно-информационния център на ул. „Искра“ № 4 и в Деловодството на Община Казанлък на бул. „Розова долина“ № 6.

Бланката за участие в анкетата се намира ТУК

Бланките могат да се изтеглят от интернет страницата на Община Казанлък www.kazanlak.bg в рубриката „Пресцентър“ в прикачен файл към този текст или да се вземат на мястото, където са поставени кутиите. Попълнената анкета може да се изпрати и в сканиран вид на e-mail адреса на Община Казанлък:mayor@kazanlak.bg.

Срокът за участие в анкетата е 31 март 2015 г. На 2 април 2015 г. в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени имената на двама участници, които ще бъдат включени в официалната делегация от Казанлък за представянето на града на розите в Париж.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com