ГРАД ШИПКА СБЪДВА ОЩЕ ЕДНА СВОЯ МЕЧТА !

   

Приказката продължава с реализирането на красив мини парк, разположен в сърцето на града.
Отколешната мечта на малките и големите жители на Шипка е на път да се осъществи.

Снимка на Кметство град Шипка/ Kmetstvo Shipka.


Предстоят довършителни дейности след местните избори, които ще включват заравняване на терена- изграждане на цветни лехи с цветя и декоративни храсти, както и изграждане на кът за игри на малчуганите, в които ще бъдат поставени детски съоръжения.
По този повод през изминалата седмица Кметство – Шипка проведе насрочена среща с майките на деца на възраст от 0 до 12 годишна възраст, които направиха своя избор за вида на детски съоръжения за игри на открито, които да бъдат закупени и монтирани.
В проекта е включен и етап, свързан с оформянето на място за отдих и тихи игри / табла и шах / и за хората от третата възраст в Шипка.

Снимка на Кметство град Шипка/ Kmetstvo Shipka.

Приоритет на този проект е : Всеки един жител или гост на подбалканското градче да намери по нещо за себе си в този мини парк. В перспектива се предвижда и осъществяване на идея за изграждане на лятна библиотека и модули за детски игри и занимания. Кметство – Шипка продължава да приема предложения и идеи на тема : ,,ЗА ПО- КРАСИВА И МОДЕРНА ШИПКА “, които да предадат нов по-красив облик и визия на малкото ни китно градче.
Пожелаваме си и в бъдеще добрите каузи и идеи, свързани с развитието на Шипка като една от топ дестинациите в България да продължат.

От името на колектива на кметство гр. Шипка, изказваме огромната си БЛАГОДАРНОСТ към всички добри хора за оказанитв ДОВЕРИЕ и ПОДКРЕПА за реализирането на проектите, идеите и каузите през мандат 2015 – 2019 г.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com