ГЕРБ ще удвои грижата за селата в посока асфалтиране на улиците

   

“Ще вложа цялата си сила енергия да решим всеки един проблем на Овощник!”, заяви пред препълнената зала в местното читалище кандидатът за кмет на селото Георги Данев, издигнат от ПП ГЕРБ (#43), и очерта някои от проблемите, поставени от жителите на селото пред самия него. Това са въпросите, свързани с: поставяне на изкуствена неравност на главната улица в източния край на селото, поставяне на пътни знаци, реновирани на детските площадки и изграждане на нови в западния и източния край на селото. Кандидат-кметът от ГЕРБ Георги Данев посочи още, че хората очакват ремонта на сградата на детската градина, която е преместена  в сградата на училището, докато бъдат осигурени средства за започване на ремонта. Трябва да бъдат решени още проблемът с налягането на водата и липсата на помещение за младежите и майките с деца. Данев пое ангажимент да работи за решаването им. 

“Какво по-хубаво от това да даваме път на младите, за да се образоват тук, да създават семейства и да ръководят тази държава! Георги е смело момче. За да пожелае да се изправи днес пред Вас, той е направил най-важното – израснал е като личност и е почерпил от опита на всеки един от Вас”, заяви Галина Стоянова, която е кандидат за кмет на община Казанлък за трети мандат, издигната от ПП ГЕРБ (#43). Тя подчерта, че в мандат 2019-2023 ГЕРБ ще удвои грижата за селата и то в посока асфалтиране на улиците.

Снимка на Галина Стоянова - Ти, Аз, Ние Работим за Казанлък.

 На срещата с жителите на Овощник управляващата партия представи визията си за развитие на селото, както и листата си с кандидати за общински съветници. Сред тях бяха: Аксения Тилева, Галин Иванов, Мария Иванова, Илиана Жекова, Иван Гитев, Георги Пархов. Пред препълнената зала в НЧ “Просвета-1908” кандидат-кметът на Овощник Георги Данев от ГЕРБ представи мащабния инвестиционен проект за СПА и Балнеокомплекс, който се изгражда на площ от 41 400 кв.м.

Снимка на Галина Стоянова - Ти, Аз, Ние Работим за Казанлък.
Снимка на Галина Стоянова - Ти, Аз, Ние Работим за Казанлък.

Комплексът ще бъде с: 4 външни и 5 вътрешни басейни с минерална вода, 246 стаи, 19 апартамента, 7 конферентни зали за близо 900 души, спортни игрища, атракциони, над 250 паркоместа, като 30 от тях ще бъдат за електромобили и ще са снабдени с необходимите зарядни станции. С инвестицията от над 25 млн.евро ще бъдат разкрити над 200 работни места. Предвидено е СПА комплексът да отвори врати през 2021 г…………

Георги Атанасов Данев

Кандидат за кмет на село ОвощникРоден е на 7 май 1994 г. Завършил е висше образование „Публична администрация” в СА „Д.А.Ценов” – гр. Свищов. От 2016 г. е секретар на НЧ „Просвета-1908“ в село Овощник. 

Аксения Бориславова Тилева – кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, с преференция 106. Аксения Тилева е родена на 3 юли 1967г. в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно събрание на Република България. Директор на Детска градина „Мечо Пух“ в гр. Казанлък. Член на Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел „С грижа за децата до 7“. Член на ръководството на ПП ГЕРБ – гр. Казанлък. Владее английски и   руски. Майка на две дъщери и от скоро вече баба.

Снимка на Галина Стоянова - Ти, Аз, Ние Работим за Казанлък.


Георги Желев Пархов – кандидат за общински съветник от ПП ГЕРБ, с преференция 131Георги Пархов роден на 3 декември 1960 година. Завършил е елетрообзавеждане на промишлени предприятия, но в момента работи в областта на машиностроенето. Бил е помощник-хореограф в Танцов Ансамбъл “Арсенал” след завършването на школата по хореография в Пловдив. Награден с почетна звезда през 1987 година от Комисията по култура към Министерството на културата.  

Снимка на Галина Стоянова - Ти, Аз, Ние Работим за Казанлък.


Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com