ГЕРБ учреди младежка структура в Мъглиж

   

В Мъглиж бе учредена нова младежка структура на ГЕРБ. Членовете на новосъздадената организация към момента са 17, но с амбиция до края на август да наброяват поне 40. Тази заявка даде избраният с пълно мнозинство ръководен общински екип на младежите в Мъглиж – Петя Янкова и Таня Апостолова, съответно клубен ръководител и общински секретар.
„Трябва да има хъс, желание и съзнание, защото е важно организацията на младежите да не е само на хартия, а да работи. Младите хора ще допринесат за цялостното развитие на общината за идните 4 години“, каза д-р Душо Гавазов, общински координатор на ГЕРБ – Мъглиж.
„Младите хора винаги са били в основата на всичко съзнателно, което се случва в страната ни. След само три месеца ще застанем пред един много важен избор. Не трябва да допускаме да има хора, които са като щрауси, заровили глава в пясъка и неинтересуващи се от това кой ще бъде избран, защото това определя нашето бъдеще и развитие. Политическото управление на общината, на страната е важно, защото сами видяхме как поради грешките на Кабинета Орешарски, бяха спрени европейските програми, а малка община, като нашата, се издържа с европейско финансиране и не бива да се допуска отново да пострадаме по такъв начин“, категоричен бе той.
Към най-новата част от екипа на МГЕРБ Стара Загора се обърна и областният координатор на младежите Радостин Танев.
„Разчитаме много на вас, защото виждам ентусиазъм в очите ви. Имате добър пример как работи ГЕРБ и как се подобрява средата на живот в общините. Как ще изглежда МГЕРБ в Мъглиж, Ягода, Гурково и Николаево, зависи само от вас, а резултатите идват с работа, много работа, но съм убеден, че ще се справите“, подчерта Танев.
На учредителното събрание присъстваха още кметът на Община Мъглиж Господин Господинов, областният организационен секретар на МГЕРБ – Стара Загора Катерина Иванова и членовете на УС на младежите от областта Николай Факиров, Мариян Димитров и Красимира Кънева.
Председателят на местна структура Петя Янкова е на 30 години, от Мъглиж, омъжена с две деца. Магистърската си степен завършва в Стара Загора, специалност „Предприемачество и иновации“ . Общинският младежки секретар Таня Апостолова е също на 30 години, завършила магистърската си степен в Бургас, специалност „Връзки с обществеността“.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com