ГЕРБ с пълна листа за общински съветници и 17 кандидат-кметове на населени места в Общината

   

ПП ГЕРБ в Казанлък представи кандидатите си за кмет на Община Казанлък, общински съветници и кметове на населени места в Общината.

„Преди четири години си поставихме за цел да променим Казанлък във възходяща посока и днес са налице видимите резултати, които всеки човек може да пипне.  Видими резултати от: привлечени 109 млн. лева европейски средства и реализирани проекти, нови асфалтирани и реновирани улици, постигане на най-ниската безработица в Казанлък спрямо цялата старозагорска област – 4.9%, и възможността всеки гражданин, които желае, да започне работа в нашата община и да се реализира пълноценно. Съзнаваме, че от тук нататък за следващите четири години, решението, кои ще бъдат представителите на политическа партия ГЕРБ, е важно и много сериозно“, заяви кандидатът за кмет втори мандат на Община Казанлък Галина Стоянова и председател на ПП ГЕРБ в града на розите. Тя бе категорична, че от съществено значение е не само да имаш идеи, но да знаеш как да ги реализираш. „Предлагаме кандидатури за кметовете на населени места и пълна листа от 37 кандидати за общински съветници. Залагаме, както на хора, които през тези четири години бяха близо до гражданите и направиха възможно най-доброто за тях, така и на нови лица, готови да покажат своите професионализъм и експертност“, категорична бе Галина Стоянова.

Към думите й се присъедини и Николай Златанов – член на ръководството на местната структура на ПП ГЕРБ, който подчерта, че кандидатите за кметове от ГЕРБ са хора, успяли да се докажат във времето като професионалисти – всеки в своята област. Кметове, имащи  собствена визия за развитието на населените места. Кметове, които за пореден мандат показаха, че стоят близко до жителите на населените места и работиха за тях, без да изразяват партийно пристрастие.

В Община Казанлък ПП ГЕРБ излъчва 17 кандидати за кметове от 19 населени места. Двете населени места, където партията не издига свои кандидати, подкрепя настоящите кметове. „Преценили сме, че тези кметове работят за общността, няма нужда да издигаме други кандидатури и да има противобортсво помежду им“, коментира Николай Златанов.

На предстоящите избори за местна власт ПП ГЕРБ ще издигне и 37 кандидатури за общински съветници в Казанлък. „ При структурирането на листата за нас водеща бе идеята, че трябва задължително да има синхрон между местната и изпълнителната власт. Видимите резултати, които постихнахме през изминалите четири години, са плод точно на партньорството между общинския кмет и Общинския съвет“, заяви Радиана Стефанова – организационен секретар на партията, и уточни: „Листата, която ви предлагаме, е балансирана по отношение на експертност, пол и възраст. Заложили сме на хора, които са професионалисти в различните области на обществения живот, доказали са се в настоящия общински съвет, но залагаме и на много нови лица11% от кандидат-общинските съветници в нашата листа са на възраст под 35 години. Млади хора, някои от които с по две висши образования, учили и работи във чужбина, те са хора които ще пренесат своя опит и в работа в бъдещия общински съвет“. Радиана Стефанова бе категорична, че листата за съветници на ПП ГЕРБ съчетава опита и мъдростта, енергичността и креативността.

„За нас е много важно, че сред кандидатите ни за общински съветници имаме и предложения от гражданската квота – лица, които не са партийно обвързани, но са припознали идеите на ПП ГЕРБ като свои и това припознаване се е случило именно благодарение на видимите резултати, които постигнахме в община Казанлък през  последните четири години. Представителите на гражданската квота са: адвокат Велина Стойчева, адвокат Станислав Коев, Николай Маринов /КНСБ/ и Борис Кърчев. Имаме и представители на големите населени места – Крън, Енина, Ясеново, Черганово, Овощник“, допълни още Радиана Стефанова при обявяване кандидатите за общински съветници, издигнати от ПП ГЕРБ.

Списък на кандидатите, издигнати от ПП ГЕРБ – Казанлък:

 

Галина Георгиева Стоянова – кандидат за кмет втори мандат на Община Казанлък.  Първата жена – кмет в историята на града на розите. Педагог, семейна, майка на една дъщеря.

 

Кметства:

Михаил Тодоров Янушев – кандидат за трети мандат кмет на кметство Бузовград. На 33 години, предприемач, семеен, баща на една дъщеря.

Надежда Колева Пенчева – кандидат за втори мандат кмет на кметство Горно Изворово. Оператор на Металорежещи машини с цифрово-програмно управление /МСПТУ/. Семейна, с три деца.

Иво Димитров Лозанов – кандидат за кмет на кметство Горно Черковище. Предприемач, на 43 години, семеен. Общински съветник от ГЕРБ мандат 2011-2015

Величко Симеонов Станчев – кандидат за четвърти мандат кмет на кметство Дунавци. Инженер-химик, на 66 години, семеен, баща на две деца и дядо на седем внучета.

Веселин Георгиев Андреев – кандидат за втори мандат кмет на кметство Енина. Предприемач, на 60 години, семеен, с две деца и три внучета.

Стойчо Василев Василев –  кандидат за  осми мандат кмет кметство Копринка. На 60 години. Технолог на мишиностроенето – студена обработка. Семеен, с две деца.

Теменужка Димитрова Люцканова – кандидат за трети мандат кмет на град Крън. Социолог, Магистър  по „Социологически изследвания и политически маркетинг“. Семейна, с едно дете.

Петър Иванов Петков – кандидат за втори мандат на кметство Кънчево. Технник, лесовъд, на 57 години, семеен с две деца.

Георги Желев Пархов – кандидат за кмет на кметство Овощник. Галванотехник, на 54 години, семеен с две деца.

Теодора Колева Георгиева – кандидат за втори мандат кмет на кметство Розово. Икономист, семейна, с две деца.

Апостол Георгиев Терзиев – кандидат за трети мандат на кметство Ръжена. Предприемач. На 45 години. Семеен, баща на две деца.

Илиян Йорданов Илиев – кандидат за кмет на кметство Средногорово. Офицер, на 47 години, семеен, с едно дете.

Нивелин Неделчев – кандидат за кмет на кметство Черганово. Работи като младши инспектор в Главна дирекция „Охрана“ в Съдебната палата, Казанлък. На 38 години. Семеен, баща на едно дете.

„Нивелин винаги е бил симпатизант на ГЕРБ, принадлежността му към системата на МВР не му позволява да членува във партия, за това той се явява като безпартиен, но ние го подкрепяме и стоим твърдо до него. Той е млад и много амбициозен човек“ – така Николай Златанов представи кандидатурата на Нивелин Неделчев за кмет на с. Черганово.

Боян Радев Атанасов – кандидат за  трети мандат кмет на кметство Хаджидимитрово. Педагог, на 66 години, семеен, баща на две деца и дядо на две внучета.

Данчо Леков Данов – кандидат за кмет на кметство Шейново. На 36 години. Земеделски производител. Семеен, баща на едно дете.

„След тримандатното управление на БСП селото има много проблеми по отношение на опазване на селскостопанската продукция и битовата престъпност, според нас там има нужда от промяна и новото, което предлагаме, е в лицето на един млад и амбициозен човек като г-н Данов, които според нас  ще успее да върне спокойствието в Шейново“, заяви при представянето на кандидатите за кметове на населени места Николай Златанов.

Стоян Иванов Иванов – кандидат за четвърти мандат кмет на град Шипка. На 56 години. Машинен техник, семеен с две деца.

„Кандидатът ни за кмет на град Шипка Стоян Иванов е човекът, които познава до болка проблемите на всеки жител в планинското градче“, заяви Николай Златанов.

Пламен Весков Вълев – кандидат за кмет на кметство Ясеново. На 37 години. Земеделски производител. Семеен, с две деца.

 

Кандидати за общински съветници в Общински съвет – Казанлък:

Образование – Галина Стоянова, Аксения Тилева, Радиана Стефанова, Недка Рашева, Дечко Пейчинов, Иванка Шопова и Даниел Цокев

Здравеопазване – д-р Стефка Димитрова, д-р Мехмед Мехмедов и Иван Гитев

Култура и туризъм – Станимир Юруков и Теодора Георгиева

Икономика и финанси – Галина Иванов, Мария Цонева, Николай Маринов, Йоана Цветкова-Комитова

Инженери – Димитър Баяслиев, Николай Факиров, Борис Кърчев, Ангел Бойнов, Георги Видев

Юристи – Николай Златанов, Станислав Коев и Велина Стойчева

Програмист – Боян Каличков

Представители на местни фирми и предприятия – Иван Катанов, Стефан Птичков, Стефан Драганов, Генчо Генчев, Валентин Кралев

Земеделски производител – Георги Щерев

Социални дейности – Мария Гинева, Десислава Бозева, Галина Бонева

Представители на различни производства – Христо Христов, Сезай Велиев и Никола Джигов

 

Пресцентър ПП ГЕРБ-Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com