Галин Иванов (ГЕРБ): Винаги съм се чувствал най-добре в родния си град

   

Бъдещите общински съветници трябва да сме още по-активни в своята дейност, за да може да реализираме всички добри идеи

Както повечето казанлъчани, винаги съм се чувствал най-добре в родния си град”, казва 34-годишният кандидат за общински съветник от ГЕРБ и баща на три деца Галин Иванов, който е завършил висшето си образование в най-престижния руски ВУЗ – Московския държавен институт за международни отношения (МГИМО) – бакалавърска степен по международни икономически отношения. „В този период активно се интересувах от корпоративни финанси и инвестиционно банкиране, затова логичното продължение на обучението ми беше записаната магистратура по международни ценни книжа, инвестиции и банково дело в ICMA Centre към унивеситета на гр. Рединг, Англия.  Образованието ми даде много и съм имал възможност да остана в чужбина, но винаги съм желал да живея и да реализирам потенциала си в България. След завършването на магистърската си степен кандидатствах в централата на една от водещите банки в България, бях одобрен и започнах работа като валутен дилър. Две години по-късно преминах в един от най-бързо развиващите се отдели на банката по управление и инвестиции чрез взаимни фондове, но решиха да се върна в родния Казанлък – прецених, че това е мястото, където винаги съм искал да живея”, споделя Галин Иванов.

Не крие, че е сериозно впечатлен от обема и качеството на работата, свършена от досегашния екип на кмета Стоянова и от досегашния Общински съвет, от размера на инвестициите в Общината, както и от реализираните проекти за последните 4 години. Кандидатът за общински съветник от ГЕРБ си дава сметка за голямата отговорност, която стои пред него и колегите му – бъдещите общински съветници. Признава, че  трябва да са още по-активни в своята дейност, за да може да реализират всички добри идеи на ръководството на общината, като се използва и пълният потенциал на администрацията.

„Сигурен съм, че ще бъда полезен в обсъждането и приемането на решения на финансовите и икономически въпроси на Община Казанлък, разглеждането на бюджетните проблеми, както и в привличането на финансиране. Областта, в която считам обаче, че ще мога да допринеса най-много като общински съветник, е международното сътрудничество на Община Казанлък. Бизнес контактите ми, както и натрупания значителен опит в срещи с чуждестранни делегации, са перфектна възможност да представям огромните възможности на Казанлък да бъде една от водещите туристически дестинации в България”, казва Галин Иванов.

 

За да е възможно всичко това, гласувайте за кмет, общински съветници и кметове на населени места с бюлетина номер 19 на ГЕРБ – Казанлък!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com