Галина Стоянова (ГЕРБ#43): В сговора и съгласието е успехът на Казанлък

   

„В сговора и съгласието е успехът на Казанлък. Успехът на нашия град, на нашата община е и в обичта и любовта към нейното настояще и бъдеще! Подкрепете ни!

Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.


Ние сме чисти и разумни хора, които застават с лице пред вас за този град и тази община!”, заяви пред препълнената зала в ДК “Арсенал” кандидатът за кмет на община Казанлък и водач на листата за общински съветници от ПП ГЕРБ (#43) Галина Стоянова.

Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.
Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.
Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.
Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.
Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.


“През последните осем години работихме за една община, която наистина да се състезава напред. Община, която има своите минало и настоящия и ще има своето бъдеще. Тук в Казанлък здраво за ръце работим всички – и предишните кметове, които днес са в залата, и онези младите, които ще бъдат утрешните кметове”, каза още Стоянова. Тя даде за пример Казанлък като град с развити индустрия и инфраструктура, с добра градска среда, с туризъм и културен живот, с качество на образование и здравеопазване.

Снимка на ГЕРБ КАЗАНЛЪК.


“Казанлък има здрав дух и спортен хъс. В Казанлък има общност – една общност, която знае своята цел и която е подредила своите приоритети”, категорична бе кандидатът за кмет на общината Галина Стоянова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com