В Копринка три улици ще се преасфалтират по Инвестиционната програма на Община Казанлък, паркът ще бъде завършен изцяло

   

„Община Казанлък е заложила в инвестиционната си програма три улици за преасфалтиране в село Копринка – „Тракия“, „Васил Левски“ и „Пейо Яворов“, представляващи общо 3100 кв.м . В момента те са в критично състояние, а улица „Васил Левски“ е възлова за селото. Това ще се промени до края на лятно-есенния сезон – при благоприятно време улиците ще бъдат завършени и ще можете спокойно да си карате колите“ – обясни общинският съветник Димитър Баяслиев на среща с жителите в село Копринка. Той представи на присъстващите проекта със скиците по предстоящите ремонтни дейности. На срещата присъства и кметът на населеното място Стойчо Василев.
Жителка на селото сподели, че от 30 години живее в Копринка и досега никой не е асфалтирал поне една цяла улица. Димитър Баяслиев обясни, че днес това се случва благодарение подхода на равнопоставеност на града и селата, който настоящото ръководство на община Казанлък прилага по отношение разпределението на средствата за асфалтиране, предвидени в Инвестиционната програма на Община Казанлък. В село Копринка за дейностите по преасфалтиране са заложени 85 000 лева.
Паркът в центъра на селото, който преди 3 години е бил една ливада, също ще бъде завършен до края на 2015 г. Предстоят довършителни ремонти дейности, обособяването на детски кът с люлки, поставяне на още пейки и облагородяване на пространството.

Пресцентър на Община Казанлък

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com