Свържете се с нас

Казанлък

Водолеите да не се правят на герои, а неприятели ще пречат на Рибите

Published

on

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи доста изненадващ хороскоп за първия ден на март месец. По думите й Водолеите да не се правят на герои, а неприятели ще пречат на Рибите.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Честита Баба Марта! Стабилността ви гарантира подкрепата, която очаквате от вашите колеги на работното място. Не предприемайте нищо ново. Завършете започнатите задачи. Не налагайте мнението си и не проявявайте ината си. Не отказвайте помощ, ако ви е предложена с добри намерения от вашите колеги.

Денят ви дарява шанс за среща с подходящия партньор, ако не сте семейни. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си.

 

ТЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Въпреки привидната ви стабилност, съдбата отново ви поднася изпитания. Прекалено голямо е изкушението да блеснете с умението си да показвате чуждите недостатъци. Ще си спечелите врагове. Проявете предвидливост и сдържаност в общуването. От вашето поведение и разсъдливост зависи успехът ви, ако сте на работното място.

Възможно е, ако не сте семейни да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

БЛИЗНАЦИ 

Честита Баба Марта! Денят е противоречив с неочакваните събития, които ви поднася. Изисква от вас анализ на всичко, което сте постигнали. Семейните проблеми са на преден план и изискват такт и търпение, за да ги разрешите. Длъжни сте да бъдете предпазливи по отношение на деловите си партньорите, за да избегнете грешки породени от нереални предложения за бизнес.

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

РАК

Честита Баба Марта! Ще ви изненада предложение за спешна работа. Ако я приключите до края на деня ще ви донесе добра печалба. Не ви съветвам да я отказвате, защото парите са ви необходими. В материално отношение успехите са с вас, ако не се подадете на направените ви предложения за инвестиции през следващата седмица.

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга –  изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.

ЛЪВ

Честита Баба Марта! Днес сте подвластни на емоцията и се налага да направите избор между романтичните увлечения, работата и семейните си задължения. За вас е от значение да си изясните кои са ви приоритетите. Вие сте хората, които най добре знаете към какво се стремите и как очаквате да се развият професионалния ви живот и личните ви отношения.

Денят позволява да изясните причините, ако сте ги обтегнали. Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ДЕВА

Честита Баба Марта! Въпреки конфликтите, в които се опитват да ви въвлекат ваши роднини имате възможност да постигнете успех на работното си място и да се справите със служебните си задължения. Бъдете активни. В бизнес делата ви ще настъпи положителна промяна, която ще усетите следобед. Не проявявайте агресия, ако някой отказва да ви подкрепи.

Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали ще е така, зависи и от вас, скъпи жени. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимния ви партньор не е готов за това, съобразете се с желанието му.

ВЕЗНИ

Честита Баба Марта! Ще ви провърви в реализирането на ваши идеи. С  поставените ви служебни задачи си справяте успешно, въпреки че не сте склонни да работите активно. Насрочете делови срещи за следващите дни. Направете уговорката през новата седмица да подпишете договорите, които ще ви донесат добри приходи.

Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново.

СКОРПИОН

Честита Баба Марта! Налага се да разрешите финансови проблеми. Не се опитвайте да прехвърлите тази задача на вашите колеги. Ако успеете да се справите сами ще заслужите признание за възможностите си. Работата ви спори, ако не се притеснявате, че трябва да приключите по-рано. Общуването с деловите ви партньори е затруднено, но по тяхна вина.

Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Честита Баба Марта! Провокации от страна на вашите колеги и трудности в общуването не бива да ви развалят настроението в успешния ден. Деловите разговори ви носят полза. Работата ви спори. Бъдете сдържани, дори и ако нарочно се опитват да ви пречат. Не реагирайте импулсивно и агресивно и не се подавайте на погрешни съвети.

Пазете се от влиянието на ваши близки. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор трябва да избегнете на всяка цена, ако сте истински влюбени.

КОЗИРОГ

Честита Баба Марта! Във ваша полза е да се пазите от резки скокове в настроението, с които вредите на отношенията си. Ако имате запознанства, добре ги преценявайте. Сред новите ви познати може да има идеални хора, но това не означава, че веднага може да им се доверите изцяло. Сред тях може да има и познати на ваши неприятели.

Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте.

ВОДОЛЕЙ

Честита Баба Марта! Не се правете на герои и не надскачайте възможностите си. На работното място бъдете търпеливи и разсъдливи и се дистанцирайте от кризата в отношенията, която изживяхте сутринта. Успехът е с вас, ако не допуснете агресивни изблици. Невъзможност да разрешите служебните си проблеми не е причина да сте нервни.

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

РИБИ

Честита Баба Марта! Причината за трудностите по пътя ви е породена от проява на безцеремонност и грубост на вашите неприятели. Те се опитват да рушат авторитета ви и да ви злепоставят пред вашите делови партньори. Общуването с вашите колеги е затруднено, заради нежелание да вникнете в думите им.

Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.

Източник: Труд

Продължете с четенето

Казанлък

Близо 400 грама метамфетамин е иззет от криминалисти от РУ-Казанлък

Published

on

На 23.04.2024г. полицейски служители от РУ-Казанлък, в гр. Казанлък, са извършили проверка на 49-годишен криминално проявен мъж. Намерени и иззети са 6 полиетиленови торбички съдържащи белезникави бели, кристалообразни вещества, за които изготвената експертиза установява, че са метамфетамин с общо тегло 397,66 грама.

Мъжът е бил задържан за срок до 24 часа. В РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.354а, ал.2 от НК. Работата по случая продължаа под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

 

Продължете с четенето

Казанлък

Обновяват водопроводната мрежа на град Шипка с проект за 2.6 милиона лева

Published

on

2 милиона и 600 хиляди лева е стойността на проекта за реконструкция и поетапна подмяна на водопроводната мрежа в град  Шипка, съобщи кметът Василка Панайотова. Основната част от средствата са по програма от Предприятието за управление на околната среда, отпуснати са и пари от републиканския бюджет.

По данни на Националния статистически институт от 2019 година, загубите на питейна вода в Шипка са над 43 процента. През 2015-2016 година е ремонтирана малка част от водоснабдителната мрежа, с което е прекратен и водният режим през лятото.  Съоръженията обаче се нуждаят от подмяна, защото средната им възраст е 50 и над 50 години.

Заради старта на водния проект, през тази година на територията на Шипка не е предвидено възстановяване на улици. Със средства от местния бюджет ще бъде изграден тротоар, предвижда се и освежаване на пешеходните пътеки.  С 50 процента по-малко са разходите за уличното осветление, след приключил проект за пълната подмяна на осветителните тела с енергоспестяващи. В ход е и програма за повишаване на пътната безопасност в рамките на град Шипка.  БНР

Продължете с четенето

Казанлък

Проверка в РУ-Казанлък заради скочилия от сградата мъж

Published

on

Със заповед на директора на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Красимир Христов е започнала проверка за изясняване на факти и обстоятелства във връзка с инцидент в РУ-Казанлък. Припомянме, че вчера мъж скочи от втория етаж на сградата на Районното управление в Казанлък, в следствие на което е с опасност за живота.

Проверката е с цел да се установи дали са допуснати нарушения на служебната дисциплина от полицейски служители.

Продължете с четенето

Казанлък

Черганово посреща гости на фестивала „От Лазаровден до Гергьовден

Published

on

За втора година в казанлъшкото село Черганово ще се проведе националният фестивал „От Лазаровден до Гергьовден“. Организатор е местното читалище „Антон Страшимиров“ с подкрепата на Кметство Черганово и Община Казанлък.

„Тази година фестивалът ще се проведе навръх Цветница – 28 април. Освен музикалната и танцовата програма ще има и занаяти – потомствени калайджии, дърворезбари, както и кулинарна изложба“, съобщи за Радио Стара Загора секретарят на читалището в Черганово – Петър Байнов.

„Целта на фестивала е да се популяризира българския музикален и танцов фолклор, а условието е едно от изпълненията да бъде от пролетния обреден цикъл. Тричленно професионално жури с председател тракийската певица Дарина Славчева ще оценява участниците „, информира Петър Байнов.

Тази година се навършват 115 години от създаването на НЧ „Антон Страшимиров“. Подробности за честванията и за произхода на името Черганово разказа читалищният секретар:

„Читалището е основано през 1909 г. от няколко местни черганци и се е помещавало в плевня. Новата сграда е построена 1990 г. Годишнината ще отбележим през м. октомври, около Петковден, когато е празника на селото. Името Черганово произлиза от един керван селяни от съседното село Тулово, които са карали своите биволи по река Тунджа между двете села. Те са прали черги в реката. Наричали са ги „чергари“ и от там идва името Черганово“. БНР

Продължете с четенето

Казанлък

Казанлък разработва проектни предложения за развитие на паметника „Бузлуджа“ и зоната около яз. „Копринка“

Published

on

Община Казанлък разработва проектни предложения за развитие на Индустриалната зона, зоната на язовир „Копринка“ и на паметника „Бузлуджа“. Това съобщи за Радио Стара Загора Веселина Димитрова – главен експерт „Стратегическо планиране“. В концепцията са заложени 16 проектни предложения, които се изпълняват с 15 партньори.

Първият приоритетен проект е развитие на Индустриалната зона в Казанлък. Той включва изграждане на довеждаща техническа и инженерна инфраструктура, в това число транспортна свързаност, ВиК, електрическа инфраструктура, коментира Веселина Димитрова. Вторият приоритетен проект в интегрираната концепция е развитие на туристическия потенциал на язовир „Копринка“. Целта е развиването на приключенския и активен туризъм.

„Там е заложено обособяване на велосипеден парк, изграждане на воден център, обособяване на горски веломаршрути, закупуване на сцена и оборудване с цел популяризиране на Празниците в Долината на тракийските царе“

Третата приоритетна зона, определена от екипа на администрацията, е паметникът „Бузлуджа“. В нея общината си партнира с областния управител на Стара Загора и с Фондация „Проект Бузлуджа“. Заложените мерки са 3, обясни Веселина Димитрова:

“ Изработване на цялостен идеен проект, изработване на работен проект и строително-монтажни работи за покривната конструкция“

Продължете с четенето

Казанлък

Задържаха млад мъж, заплашвал майка си в Казанлък

Published

on

Задържаха 21-годишен мъж, заплашвал майка си в Казанлък, съобщиха от полицията.

На 17 април е подаден сигнал от 53-годишната жена, че синът ѝ я е заплашвал.

По случая се води разследване.

Продължете с четенето
Реклама

Новини от Стара Загора

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com