Свържете се с нас

Избори

Визитки на всички 37 кантидата на ГЕРБ за общинския съвет

Published

on

Галина Стоянова е родена на 18 октомври в село Устрем. Кмет на Община Казанлък мандат 2011-2015 г., тя е и първата дама кмет на общината. Получава  магистърска степен – „Педагогика“  от Пловдивски университет „П.Хилендарски“ и по думите й „учителската професия е мисия – мисия да обучаваш, възпитаваш и даваш старт в живота на децата, защото развитието на едно общество, зависи от добре образованите и възпитани млади хора.“. Над 10 г. работи като Директор на ЦГД „Арсенал“. През 2007 г. Придобива професионална квалификация „Корпоративен мениджмънт“ от   Нов български университет, The Open University, UK.

Галина  Стоянова има дългогодишен опит в държавната и общинската администрация – през 2004 започва като Главен експерт в Община Казанлък, след това става Директор  дирекция „Образование, култура и здравеопазване“; Административен секретар в Община Казанлък, а преди да бъде избрана за кмет, работи като заместник-областен управител на Стара Загора.

Галина Стоянова е втори мандат общински координатор на ПП ГЕРБ в града на розите.

НАГРАДИ и ОТЛИЧИЯ:

– носител на една от най-престижните награди в конкурса „Кмет на годината 2015” за „Развита инфраструктура” за голяма община с над 50 хил. души население;

– носител на Международната награда в категорията „Държавно управление“ „Човек на 21 век“

– носител на наградата „Златна ябълка“, присъдена от Националната мрежа за децата в категория „местен политик“

Галина Стоянова е представител на НСОРБ (Национално сдружение на общините в Република България).

 

 1. Николай Димитров Златанов

Николай Златанов е роден на 4 януари 1967 г.  в  Казанлък. Образованието си получава от  СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Председател на Общинския съвет-Казанлък мандат 2011-2015. Владее  английски и руски. Баща на едно дете

 

 1. Аксения Бориславова Тилева

Аксения Тилева е родена на  3 юли в с. Крушовене, община Долна Митрополия. Магистър по „Предучилищна педагогика“ от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Народен представител от ПП ГЕРБ в 42-то Народно Събрание на Република България. Директор на целодневна детска градина „Мечо Пух” в  Казанлък. Член на управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел  “С грижа за децата до 7“. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Владее английски и руски. Майка на две дъщери.

 1. Радиана Стефанова Стефанова

Радиана Стефанова   е родена  на 12 септември  в Казанлък. Магистър от ПУ  „Паисий Хилендарски“ специалност „педагог-еколог“.  Дългогодишен  учител по биология и здравно образование. От 2012 г.  е директор на  СОУ „Екзарх Антим І“.  Общински съветник  в Общинския съвет в Казанлък мандат 2011-2015 и  председател на групата съветници от ГЕРБ. Организационен секретар на партията в града на розите и член на ръководството й. Владее английски и руски.  Майка на едно дете

 1. Боян Геогриев Каличков

Боян  Каличков е роден на 11 юни  1986 г. в село Енина, Община Казанлък. Бакалавър от Нов Български университет в специалност „финанси“. Работи в частна фирма като програмист производствени машини с ЦПУ. Общински съветник  в Общинския съвет-Казанлък  мандат 2011-2015.  От 2011 г.   е председател на Младежи ГЕРБ – Казанлък.  Член на ръководството на партията в града на розите.  Владее английски език.

 

6.Галин Иванов Иванов

Галин Иванов  е роден на 30 март 1981 г. в  Казанлък.  Бакалавърската си степен по „международни икономически отношение“ получава от Московския Държавен Институт за Международни Отношения-МГИМО в Русия, след което през 2004 година се дипломира като магистър в специалност „финанси“ от   ИКМА ЦЕНТЪР, Англия /Асоциация на Международните Капиталови Пазари /.В момента работи в частна фирма като „мениджър продажби“. Владее английски и руски.  

 

 1. Д-р Стефка Василева Димитрова – Иванова

Д-р Стефка Димитрова е родена на  30 април в град Пловдив.  Получава докторската си степен от ВМИ-Пловдив, след което специализира в Медицинската академия в София – специалност „неврология“.  Работи като лекар в неврологичното отделение в МБАЛ „д-р Христо Стамболски“. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет мандат 2011-2015 г.  Майка на две деца – момче и момиче и щастлива баба на две внучета.

 1. Станислав Димитров Коев

Станислав Коев е роден на 24 август 1975 в Стара Загора. Магистър от  СУ „Климент Охридски”, специалност „Право”. Работи като адвокат. Владее английски и руски. Баща на две деца

 1. Димитър Димитров Баяслиев

Димитър Баяслиев е роден на 3 април 1954 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ от Технически университет – София. През 1992г.  става възпитаник на Полицейската академия в Симеоново. През 2009 г.  се пенсионира като полицай от РПУ-Казанлък. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общинския съвет мандат 2011-2015 г.  Председател на общинската структура на Старейшини ГЕРБ. Член в ръководството на ГЕРБ-Казанлък. Баща на  две деца и дядо на едно внуче.

 

 1. Борис Петков Кърчев

Борис Кърчев е роден на  6 юни 1973 г. в Стара Загора.  Магистър „Електроинженер“ от Технически университет – Варна. Работил е като Управител на далекосъобщителен оператор.  По негова идея се ражда проектът „Избери кауза и промени Казанлък”, който в рамките на 9 месеца, подпомага различни  обществено значими каузи.  Владее английски и руски.  Баща на две момчета. Член на „Ротари клуб“- Казанлък.

 

 1. Недка Христова Рашева

Недка Рашева е родена на 25 април в Казанлък.  Магистър по „Предучилищна педагогика“ от ВПИ-Благоевград. Работи като директор на ОДЗ „Еделвайс“, Казанлък.  Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Член на управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел “С грижа за децата до 7“. Майка две деца и баба на четири внучета.

 1. Николай Митков Факиров

Николай Факиров е роден на 19 януари 1986 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ – „Електроенергетика  и електрообзавеждане” от Висше транспортно училище „Тодор Каблешков”, София. Работи като Помощник-локомотивен машинист в БДЖ. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Член на ръководството на МГЕРБ-Стара Загора.

 1. Иван Георгиев Гитев

Иван Гитев е роден на 9 декември 1986 в Казанлък. Магистър „фармацевт“ от МУ-София. Работи като  управител на верига аптеки. Владее английски език.Член на Български фармацевтичен съюз.

 1. Валентин Петров Кралев

Валентин Кралев е роден на 23 юни 1982 г. в Стара Загора. Завършва  средното си образование в Техникум по транспорт-Казанлък, профил „Икономика на автомобилно предприятие“.В момента учи в Тракийския университет, специалност „Регионално развитие и политика“. Работи като управител в частна фирма. Владее английски език. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на едно дете.

 1. Георги Николов Видев

Георги Видев е роден на 29 август 1956 г. в Казанлък. Магистър „Инженер“ от ВИАС-София. В момента работи като главен експерт в Областна  дирекция на държавен фонд земеделие.Владее английски и руски.

 

16.Николай Василев  Маринов

Николай Маринов е роден на 11 октомври 1970 в Казанлък. Магистър „Инженер“ от Технически университет – София. През 2012 придобива още една магистърска степен от Стопанска академия „Димитър Ценов“-Свищов, специалност „финанси“. Владее английски, немски и руски. Общински координатор на КНСБ.

 1. Мария Павлова Гинева

Мария Гинева е родена на 6 януари в Стара Загора. Магистър „Специална педагогика“ от СУ „Св. Климент Охридски“. Има над 15-годишен опит в социалната сфера и работа с рискови групи. Управлява две общински социални услуги – „Център за обществена подкрепа“ и „Център за социална рехабилитация“, директор на сдружение „Бъдеще за децата“.  Владее английски език. Член на управителния съвет на „Национална мрежа за децата“. Председател на общинската структура на Жени ГЕРБ. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на едно дете.

 1. Иван Георгиев Катанов

Иван Катанов е роден на 16 декември 1985 г. в Казанлък. Получава бакалавърската си  в специалност „Мениджмънт на външно-икономически дейности“ от Международната академия за управление на персонала /МАУП/ в град Киев, Украйна. В момента работи като управител на  увеселително заведение в Казанлък. Владее  английски език. Член на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. Баща на едно дете.

 1. Мария Цонева Цонева

Мария Цонева  е родена на 26 декември в София. Магистър от  СА „Димитър Ценов“-Свищов, специалност „Социална икономическа информация“. Работи в частна фирма като „Експерт организация на труда“. Член на  Федерацията на независимите синдикати от леката промишленост. Майка на едно дете.

 

20.Дечко Георгиев Пейчинов

Дечко Пейчинов е роден на 19 май 1960 в село Шейново, Община Казанлък. Магистър „Инженер“ от Тулски държавен университет, Русия. През 1993 г. става Доктор на техническите науки от същия университет. В момента работи като старши експерт по професионално образование в Регионален инспекторат по образование, Стара Загора. Владее  английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ /мандат 2007-2011/. Баща на две деца

 1. Стефан Мирчев Птичков

Стефан Птичков е роден на 2 юли 1966 г. в  Казанлък. Образованието си получава от Средно професионално-техническо училище, Казанлък в профил „Машиностроене“. Работи като управител на магазин за фотографски услуги. Владее английски и руски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Баща на две деца.

 1. Стефан Драганов Златев

Стефан Драганов е роден на 26 декември 1972 г. в Казанлък. Завършва средното си образование в ЕСПУ „Никола Вапцаров“, град Казанлък. През 2013 г. получава квалификация „Инструктор по автомобилен спорт“ от НСА – София. Председател и Спортен мениджър на АСК „Ефко Рейсинг Казанлък“. Клубът е 6-кратен  отборен шампион на България. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г.

 1. Велина Иванова Стойчева

Велина Стойчева е родена на 25 юли в Казанлък. Магистър  от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Право“. От 2004 г. работи като адвокат. Владее английски и френски. Член на Адвокатска колегия – Стара Загора.

 1. Десислава Неделчева Бозева

Десислава Бозева е родена на 7 декември в Казанлък. Бакалавър от Технически университет – Габрово, специалност „социални дейности“. Работа като Трудов медиатор в Бюрото по труда, филиал град Николаево. Владее английски език. Организационен секретар МГЕРБ –Казанлък.

 1. Йоана Иванова Цветкова – Комитова

Йоана Цветкова-Комитова е родена на 4 март в Казанлък. Магистър от Технически университет – Габрово, специалност „Икономика на търговията“. Работи като главен счетоводител в банка. Владее английски. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на една дъщеря.

 1. Иванка Дончева Шопова

Иванка Шопова е родена на 17 септември в казанлък Магистър „педагог“ от СУ „Св. Климент Охридски”. Работи като директор на ОДЗ „Детелина”, село Горно Черковище. Владее немски език. Член на Сдружение с нестопанска цел “С грижа за децата до 7“.Член на съюза на  българскте  учители. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на едно дете

 

 1. д-р Мехмед Алиев Мехмедов

д-р Мехмед  Мехмедов е роден на 18 април 1968 в Стара Загора. През 1994 г. получава магистърската си степен от ВМИ-Стара Загора, специалност „Лекар“, след това през 2005 г. специализира в  МУ-Пловдив, специалност „Обща медицина“. През 2015 г.,  специализира в Тракийския университет, специалност „Трудова медицина“. В момента работи като лекар в Служба по трудова медицина в „Арсенал“ АД. Владее руски език.Баща на две деца.

 1. Христо Димитров Христов

Христо Христов е роден на 11 март 1950 г. в  Казанлък. Получава образованието си от Механотехникум „Цвятко Радойнов“ профил „Машинистроене“. Два мандата е кмет на кметство Ясеново. Баща на една дъщеря

 

 1. Сезай Алиев Велиев

Сезай Велиев е роден на 19 март 1982 г. в Казанлък. Технолог – хляб, хлебни и сладкарски изделия. Работи в Община Казанлък в отдел озеленяване.  баща на две деца

 1. Галина Костова Бонева

Галина Бонева е родена на 1 декември в село Елхово, община Николаево. Бакалавър от  Славянски университет – София, специалност „Икономика на социално-културните дейности“. Работи като началник отдел Социална закрила, град Казанлък. Владее руски език. Майка на две деца

 1. Генчо Христов Генчев

Генчо Генчев е роден на 26 март 1956 г. в Горно Черковище, Община Казанлък. Магистър от Стопанска академия Димитър Ценов”-Свищов, специалност „Мениджмънт на търговската дейност“. Управител на частна фирма. Председател на общинската структура на Предприемачи ГЕРБ. Баща на две деца

 1. Никола Петров Джигов

Никола Джигов  е роден на 20 юни 1981г. в Казанлък. Работи като ръководител производство в частна фирма. Владее гръцки и английски. Баща на едно дете

 1. Теодора Дочева Георгиева

Теодора Георгиева е родена на 23 юли в гр. Карлово. Магистър „Комуникационен мениджмънт” от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Работи в Общинска библиотека „Искра” – направление „Работа с деца”, библиотекар. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Общински съвет-Казанлък мандат 2011-2015 г. Майка на  две деца

 1. Георги Димов Щерев

Георги Щерев е роден на 28 април 1975 г. в Габрово. Възпитаник на Техникума по транспорт в Казанлък, профил „икономика на транспорта“. В момента е земеделски производител. Баща на две деца

 1. Даниел Стефанов Цокев

Даниел Цокев е роден на 30 март 1968 г. в Казанлък. Магистър от ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Педагогика“.  Работа  като Старши учител на деца от 1 до 4 клас  в ОУ „Антон Страшимиров“. Владее английски и руски

 1. Станимир Стефанов Юруков

Станимир Юруков е роден на 14 декември 1989 в Казанлък. Магистър от СУ „Климент Охридски”, специалност „Връзки с обществеността“.В момента работа като специалист Връзки с обществеността в ИМ „Искра“. Владее английски език

 1. Ангел Апостолов Бойнов

Ангел Бойнов е роден на 25 януари 1983 в Стара Загора. Бакалавър от Технически университет – Габрово, специалност „електроника“.  Работи като касиер в частна фирма. Владее английски език.

Избори

„Рено НисанБългария“ подкрепя българските общини в борбата с коронавируса

Published

on

Дружеството „Рено Нисан България“ и търговските представителства в страната на марките Renault, Dacia и Nissan осигуряват автомобили, които да подпомогнат общините в доставката на храна, медикаменти и дезинфектанти за нуждаещите се хора. Дарението е предоставено чрез Националния логистично-координационен щаб и със съдействието на Националното сдружение на общините достига до местните администрации, които изпитват най-остра нужда от транспорт в условията на криза.

Днес /15 април/ в София официално бяха връчени ключовете на 7 автомобила, които вече са на разположение на екипите в Смядово, Казанлък, Монтана, Горна Оряховица, Асеновград. Кметовете на Благоевград  и Димитровград лично приеха дарените автомобили и благодариха за подкрепата, която в условията на извънредното положение има още по-голяма стойност.

Първите 8 автомобила, дарени от „Рено Нисан България“, бяха предоставени за нуждите на Столична община. Чрез дилърската мрежа на дружеството в страната, 3 автомобила получи община Варна. Автомобил беше предоставен и за нуждите на община Плевен.

„Мисията на всяка една от нашите марки е да бъде на разположение и да улесни живота на хората. Горди сме, че имаме възможността да осигурим транспорт за участниците на първа линия в тази безпрецедентна ситуация” – споделя изпълнителният директор на „Рено Нисан България“ Емил Гърнев.

С предоставянето на автомобилите за безвъзмездно ползване от общините „Рено Нисан България“  изразява своята ангажираност към трудностите, през които преминава цялото ни общество. Автомобилите ще останат на разположение на общините до 15 май, като договорите предвиждат и възможност за удължаване на периода за ползване при промяна в срока на извънредното положение.

„Има моменти, когато успехът на бизнеса не се измерва само с резултата във финансовите отчети, а с отговорността към обществото и с грижата за хората“ – с тези думи изпълнителният директор на НСОРБ Силвия Георгиева благодари на дарителите и подчерта, че жестът на подкрепа е оценка за огромните усилия, които всяка община у нас полага за запазването на живота и здравето на хората.

195 общини са обявили телефони за предварителни заявки, по които на възрастни, трудноподвижни и самотно живеещи граждани, както и на лица, поставени под карантина ежедневно се доставят храни и се осигурява покупка на продукти от първа необходимост и медикаменти. Повече от 2 640 доброволци помагат на общинските социални служби в грижата за хората в нужда по време на извънредното положение.

Продължете с четенето

Избори

Галина Стоянова: Не можем даже да повярваме, че има такъв морал в някоя от партиите и той се демонстрира в най-голямата

Published

on

Кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ Спас Пеев, който беше поставен под  № 11 листата на партията в 27-ми Старозагорски избирателен район, е взел решение да не използва случайното съвпадение на номера му с този на ПП ГЕРБ в интегралната бюлетина за изборите на 26 март. Той е подал заявление пред РИК – Стара Загора, за заличаване на регистрацията му.

24-годишният Спас Пеев, който е общински съветник в Братя Даскалови, агроном по образование, обяви решението си и в социалните мрежи. Там той написа следното:

„Приятели, искам да Ви уведомя за взетото от мен решение, а именно да се откажа от надпреварата за народен представител от 27 МИР – Стара Загора.

Както всички знаете, бях под номер 11 в листата на ПП ГЕРБ, същият номер съответства и на номера на бюлетината, с която партията се явява на изборите на 26 март 2017 г.

И като човек, и като общински съветник, винаги съм бил воден от честното и открито вземане на решения. През последните години на избори станахме свидетели на факта, че народни представители биват избирани благодарение на съвпадение на номера за преференция и номера на бюлетината. Аз не искам да бъда избран по този начин и по случайност, и считам това за недостатък на изборната ни система. За мен депутатското място не е самоцел.

Като млад човек винаги съм считал, че не трябва да превръщаме изборите в борба за постове и власт.

Убеден съм, че ПП ГЕРБ ще спечели предстоящите избори. Ще работя с открито сърце. Желая успех на всички!“

Решението на Спас Пеев се посреща с разбиране и одобрение от съпартийците му. Ето как коментираха в Казанлък постъпката на Спас.

Галина Стоянова – общински лидер на ПП ГЕРБ Казанлък: Ние трябва да преосмислим последните години и нашето собствено отношение към промяната  на държавата какво е било за всеки един от нас. В случая става въпрос за морал. Ние не можем даже да повярваме, че има такъв морал в някоя от партиите. Но той се демонстрира в най-голямата от партиите, която може да бъде упреквана за всякакви други неща, но по отношение на хората, които влизат в нея и се номинират за кандидат-депутати, не може. Един млад човек от община Братя Даскалови, който може да има едно блестящо бъдеще на крилете на партията само заради 11 – 11 мисли, че това не е честно спрямо структурите, спрямо останалите кандидати и спрямо самата партия. Няма такова решение. Уникално е!

Борис Кърчев също сподели, че познава Спас лично и по стечение на обстоятелствата той е от село Мирово,откъдето е й баща му. „Той е МГЕРБ и е едно много сериозно и отговорно момче, което заяви, че ще работи много сериозно за партията и за него не е самоцел да стане народен представител. Той ще извърви своя път в ГЕРБ и неговото решение е една отговорна позиция“, допълни още Кърчев.

Николай Златанов:   Своето намерение кандидат-депутатът под номер 11 заяви своето намерение във фейсбук и той ще си остане под този номер и ще работи за каузата на партията. Оттук нататък когато излязат окончателните резултати и евентуално се окаже, че преференциално е събрал много гласове за него остава варианта да не положи клетва и по този начин да не встъпи на практика като народен представител. Това е единственият способ, но това не означава, че номер 11 не съществува в листата на ГЕРБ. Предполагам, че си е дал сметка, че е много млад и, че си е дал време да израсне в партията. Убеден съм, че тази негова постъпка ще бъде оценена  в едни следващи избори, където ще му бъде отредено достойно място.

 

Продължете с четенето

Избори

Паспортните служби работят извънредно днес

Published

on

Паспортните служби в цялата страна днес работят извънредно днес, за да могат хората, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи, да упражнят правото си на глас, съобщава БНТ.

Тези, които не са успели да получат лична карта, могат да се снабдят с удостоверение, с което да гласуват. За целта е необходимо гласоподавателите лично да поискат това в някое от районните управления на полицията.

В МВР са открити денонощни телефонни линии за сигнали за нарушения в изборния ден.

Продължете с четенето

Избори

МГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ с дарение към трите ЦНСТ-та и защитеното жилище в Казанлък

Published

on

Почистващи и перилни препарати, спортни екипи и спални комплекти бяха подарени на трите ЦНСТ-та и защитеното жилище в град Казанлък. Подаръците бяха осигурени от МГЕРБ и Предприемачи ГЕРБ с председател Генчо Генчев и със съдействието на Георги Карагьозов собственик на „Ароматик“ ООД. Дарението бе получено от Нели Бонева – Координатор проекти, Регион Стара Загора на Фондация „Сийдър“ и бе занесено в домовете на децата. Нели Бонева изказа искрена благодарност за поредната благотворителна акция към децата на Казанлък. Преди година младежите на ГЕРБ събраха и дариха средства за едно от тях, на което по-късно му бе направена операция на очите.

Пресцентър ПП ГЕРБ

Продължете с четенето

Избори

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев ще проведат работна среща с бизнеса в Казанлък

Published

on

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Стара Загора на 26.10.2016 г. /сряда/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров, евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Паунова и народния представител Пламен Йорданов.

В 09:30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще проведат работна среща с представители на бизнеса в град Казанлък. Срещата ще се проведе в конферентната зала на „Музей на розата“, парк „Розариум“. На срещата ще присъства кметът на Казанлък Галина Стоянова.

В 10:20 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще открият реконструирано междублоково пространство в Казанлък.  Събитието ще се състои на ул. „Хемус“№1, срещу ПГ „Иван Хаджиенов“. Следобед програмата на Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов продължава с посещения в други населени места от областта. Официалното им посещение в област Стара Загора ще завърши с концерт на площада пред община Ст. Загора.

Продължете с четенето

Избори

Днес ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд

Published

on

Днес ще преобладава облачно време с превалявания от дъжд. Привечер валежите ще отслабват и постепенно ще спрат. Ще духа до умерен североизточен вятър. През деня температурите ще бъдат без дневен ход и ще бъдат между 7 и 12 градуса.

Продължете с четенето
Реклама

Новини от Стара Загора

Водещи

This site is protected by wp-copyrightpro.com