Блестящо представяне на КСТ “Роза” в Национален открит турнир по спортни танци

   

На 12.11.2016 год. в спортна зала „Арсенал” – Казанлък се проведе поредният кръг от Купа „България” и Национален открит турнир по спортни танци. Клуб по спортни танци „Роза”, при ОДК „Св. Ив. Рилски”, с ръководители Ваня и Петър Радеви, участва с пет танцови двойки. Блестящо се представиха Калоян Бялков и Симона Семова, които взеха златото при младежи – латина и станаха отново първи при младежи стандарт. Двойката се състезава и при по-възрастните – състезатели над 19 години – стандарт, където се окичи със среброто. Съвсем наскоро Калоян Бялков и Симона Семова преминаха в най-високият за спортните танци клас М и в двете дисциплини /латина и стандарт/.

В открития турнир Пламен Божев и Паулина Танева клас 18В+В се класираха трети. Същата двойка участва и в Купа „България” – младежи, където заеха 8-мо място на финала.

Николай Ламбов и Габриела Инджова, участваха в Купа „България” при юношите младша възраст и се класираха на финал и на латина и на стандарт.

Кирил Димов и Любов Нешева в клас 13Е се класираха пети на финал. А двойката Благовест Бойчев и Елис Табакова играха в Купа „България”, юноши старша възраст – стандарт и стигнаха полуфинала.

Да пожелаем на всички състезатели още много медали и успехи на предстоящите им турнири.

You must be logged in to post a comment Login

               

This site is protected by wp-copyrightpro.com